Meral Polat'ın cesedi nerede? Müge Anlı onu arıyor

Meral Polat'ın cesedi nerede? Müge Anlı onu arıyor
İki çocuk annesi Meral Polat'ın izini süren Müge Anlı şimdi de cesedini arıyor. Peki Meral Polat'ı Hüseyin Bey mi öldürdü? İşte detaylar...

Bir kadın cinayeti daha gündemde. Kasım ayında stüdyoya gelen acılı anne ve kız kardeş Meral Polat'ın bulunması için yardım istedi. 37 yaşında iki çocuk sahibi olan Meral Polat, internette tanıştığı Hüseyin Bey ile İzmir'de görüştü. Ardından ilişkileri devam etti. İzmir'e yeniden giden genç kadından daha sonra haber alınamadı. Anne Fikriye Hanım da stüdyoda günlerce gözyaşı döktü.

Meral Polat kaybolduktan 2.5 gün sonra kimliği ile hastaneye giriş yapıldı ama yine yoktu. Farklı bir kişinin kullandığı tespit edilen kimlik için Meral Polat'ın yaşadığına dair bir şey olduğu düşünülüyor. Meral Polat'ın sevgilisine söylediği bir söz ardından başlayan kavga sonasında kendisinden haber alınamaması da tüm şüpheleri Hüseyin Bey'in üzerine çekiyor. Meral Polat'ın cesedi nerede? sorusunun cevabı araştırılıyor.

Tanıklar da konuşmuştu
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in programında işlenen konuya üç kadın izleyici de katılmış ve gördüklerini anlatmıştı. Ve ifadelerin ardından oklar yeniden Hüseyin Bey'e çevrildi. Kendisinin Meral Polat'ı darp edildiği yönünde iddialar ortaya attılar. Hüseyin Bey geçtiğimiz günlerde tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.