Merve Dinçkol ile Kanal D Ana Haber Canlı Yayın İzle 13 Ağustos Salı Kanal D

Merve Dinçkol ile Kanal D Ana Haber Canlı Yayın İzle 13 Ağustos Salı Kanal D
Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarından biri olmayı başaran Kanal D'de Merve Dinçkol sunumuyla ekranlara gelen Kanal D Ana Haber 13 Ağustos Salı izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

Kanal D'nin hafta içi sunucusu Merve Dinçkol'ın sunumuyla ekranlara gelen Kanal D Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Merve Dinçkol aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu Kanal D Ana Haber 13 Ağustos Salı izle linki haberimizde.


Merve Dinçkol ile Kanal D Ana Haber İzle 13 Ağustos Salı 

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanal D Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve Kanal D internet sitesini kullanabilitsiniz. Merve Dinçkol ile Kanal D Ana Haber 13 Ağustos Salı canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.
 


Merve Dinçkol kimdir?

1986 doğumlu Merve Dinçkol, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunu... Stajını Lig TV'de yapan, ardından Ulusal Kanal'da sunuculuğa başlayan Merve Dinçkol, bir dönem Bugün TV'de de görev yaptı. Dinçkol son olarak Öykü Cengiz ile Milliyet'te program yapıyordu. Merve Dinçkol, Beşiktaş taraftarı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.