Müge Anlı 3 aydır haber alınamayan Edanur Gürbüz'ü buldu

Müge Anlı 3 aydır haber alınamayan Edanur Gürbüz'ü buldu
Dün annesi Zeynep Gürbüz'ün Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıktığı Edanur Gürbüz 3 ay sonra bulundu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bir mutlu sona daha aracılık etti. Dün programa katılan Zeynep Gürbüz kızını aramak için yardım istedi. Büyükçekmece'de yaşayan ailenin 24 yaşındaki kızı Edanur Gürbüz'ün nerede olduğu merak ediliyordu. Çalıştığı işten çıkan ve kredi borcu sebebiyle evden kaçtığı öğrenilen Edanur Gürbüz dün annesini aradı. Zeynep Hanım çok kötü olduğunu ve artık kızını görmek istediğini söyledi.

Müge Anlı da yaptığı açıklamada; 'Kızın hayatta. En azından bu da bir şey. Başına bir şey gelmemiş. Yakın zamanda da inşallah gelir. O sizi biraz tartmak için aramış. Ne yaptığınızı öğrenmek için.' dedi.

Zeynep Hanım kızının Beylikdüzü'nde olduğunu tahmin ettiğini açıkladı.

Kimseye kaçmadım!
Edanur Gürbüz telefonla yayına bağlandı.

"Çalışıyorum, vaktim" açıklaması yapan Edanur Gürbüz'e annesi Zeynep Hanım da 'Bir kere göreyim seni, sarılayım' dedi. Edanur 'iyiyim' diye cevap verdi. Zeynep Gürbüz ağlayarak kızının dönmesini istedi.

Müge Anlı, 'kamera karşısında olmasan da gel görüş' dedi. Edanur 'şu an görüşmek istemiyorum ama telefonum açık'. Zeynep Hanım bayıldı bu arada. Müge Anlı ilk müdahaleyi yaptı ve Edanur'a sitem etti.

Edanur Gürbüz, kimseden şüphelenilmemesi gerektiğini, evlenmediğini, kimseye kaçmadığını söyledi. Ardından reklam girdi.

Müge Anlı'dan tepki!
Edanur'un dönmemeye kararlı olması Müge Anlı'yı da çileden çıkardı. Annesinin bayılmasına rağmen geri adım atmamasına sinirlenen başarılı gazeteci; 'Aferin kızım. Böyle devam et. Böyle devam edince başına çok iyi şeyler gelir. 10 yıl sonra Müge abla vardı, bunları dersin' diye tepki gösterdi. 

Stüdyodaki konuklar da şaşırırken Rahmi ve Şevki Bey de Edanur'a sitem etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.