Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Kasım Cuma | Sedanur Güzel gelişmesi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 2 Kasım Cuma | Sedanur Güzel gelişmesi!
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son dakika bilgisi paylaşıldı. Kars'ta öldürülen Sedanur Güzel hakkında önemli bir gelişmeden bahsedildi.

Sedanur Güzel'in öldürülmesi Türkiye'yi yasa boğmuştu. Son olarak erik toplarken görülen ve ardından 1 hafta boyunca alınamayan 9 yaşındaki küçük kız için başlatılan çalışmalarda 6. gün cansız bedenine ulaşılmıştı. Olayla ilgili olarak tutuklanan 3 kişi bulunuyordu. Alınan yayın yasağı sonrasında hiçbir bilgi paylaşılamamış, Müge Anlı da herhangi bir haber verememişti. Bugün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sedanur Güzel'i kim öldürdü? sorusunun cevabına bir adım daha yaklaşıldı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde üzeri taşlarla örtülü şekilde bulunan Sedanur Güzel'i kimin öldürdüğüne dair araştırmalar sürüyor. Ağrı'daki olay hakkında Müge Anlı; '3 kişi tutuklu. Bu olayı bırakmadım. Adres ben değilim. Yayın yasağı var. Cezaevindeler. Suçsuz yere de yatıyor olabilirler. Adli Tıp Kurumları'ndan rapor gelmiş ama İstanbul'dan gelmemiş. Valimiz ayrıldı. Dosya savcısı da ayrıldı. Yeniler gelecek. Başsavcıdan gelecek haberi bekliyoruz. O da Adli Tıp'tan gelecek raporu bekliyor' dedi.

Sedanur Güzel'in katil veya katillerinin bulunması için tüm Türkiye sabırsız bir şekilde bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.