Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ekim Salı Yayını İzle | Nazmiye Oruçoğlu'nun katili kim?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ekim Salı Yayını İzle | Nazmiye Oruçoğlu'nun katili kim?
Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 30 Ekim Salı günü yayınlanan bölümünde neler yaşandı? Müge Anlı canlı yayın izle. Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Gürsel Selam'ı Perihan Efe mi kaçırdı? İşte detaylar...

Türkiye bir kez daha Müge Anlı'nın aydınlatmaya doğru gittiği olayı konuşuyor. Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun kaybolduktan 50 gün sonra akıbeti belirlendi. Cendere yolunda bulunan kadın cesedinin kendisine ait olup olmadığı yönündeki şüphelerin giderilmesi için gerçekleştirilen DNA testi sonucu dün açıklandı ve Nazmiye Oruçoğlu'nun öldürüldüğü anlaşıldı. Peki Nazmiye Oruçoğlu'nu kim ve neden öldürdü? Sebebi ev veya para mıydı? Müge Anlı şimdi de bu konunun izini sürüyor. Programı televizyonda izleme şansı olmayanlar için Müge Anlı canlı izle bağlantısı da haberimizde yer alıyor.

6 Eylül'e kaybolduktan sonra ailesinin büyük bir merak ve tedirginlikle bulunması için önce polise ardından da Müge Anlı'ya başvurduğu Nazmiye Oruçoğlu'nun cesedine ulaşıldı. Tam 50 gün sonra bir hurda minibüsün bagajından çıkan cesedi herkesi şoke etti. Ablası ve ağabeyi fenalaştı. Şimdi ise suçlu ya da suçluların bulunması için dua ediyorlar. Müge Anlı bir kez daha ekibiyle birlikte başarısını gösterdi ve peşini bırakmayarak sona doğru gidiyor.

selma danışman nerede
 

Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü!
İstanbul’da oturan ve çok sayıda gayrimenkul sahibi olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Nazmiye Oruçoğlu, 6 Eylül’de esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Yakınları Oruçoğlu’ndan haber alamayınca Müge Anlı’nın programına başvurdu. Sır olayı araştıran Anlı, Oruçoğlu’nun kaybolduğu gün en son ilk eşi Yüksel Y. ile görüştüğünü tespit etti. İddiaya göre Yüksel Y. eski eşiyle bir minibüste görüldü. Araştırmalar sürerken, Kağıthane Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüs bulundu. Minibüsün bagajından bir kadın cesedi çıktı. Yapılan DNA testinde cesedin kayıp Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu belirlendi. Cinayeti araştıran polis, Nazmiye Oruçoğlu’nun cep telefonu sinyalinin en son Çağlayan Adliyesi civarında kesildiğini tespit etti. Bir görgü tanığı bir süre önce cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkati eski eş Yüksel Y.’nin üzerine çevirdi. Yüksel Y.’nin Oruçoğlu ile bir minibüste görülmesi, polisin araştırmalarına bu yöne kaydırdı. Anlı’nın programına bağlanan Yüksel Y. ise olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Bu arada Nazmiye Oruçoğlu’nun ayrıldığı ikinci eşi ve daha sonra birlikte olduğu sevgilisiyle de parasal anlaşmazlıklar yaşadığı öğrenildi.


Gürsel Selam'ı kim kaçırdı?
Kaybolduktan yıllar sonra ailesini bulan Gürsel Selam ile ilgili tartışmalar da sürüyor. Doğuran ve büyüten anne canlı yayında hesaplaşıyor. Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? sorusunun yanıtını bulabilmek adına son derece büyük çaba harcanıyor. Tarafların iddiaları, suçlamaları, Gürsel'in fikirleri ve o dönem yaşananlara tanık olanların ifadeleriyle sonuca gidilmeye çalışılıyor.

 


Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ekim 2018 Salı Yayını | Nazmiye Oruçoğlu kim öldürdü? Katili kim?


Müge Anlı 30 Ekim Salı yayınında neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü, katili kim? Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? Son dakika haberleri... Seher Akyüz ve çocukları nerede? sorularının cevabı araştırılıyor. Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki ilişkili haberlerde olayın geçmişini de görüntüleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.