Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmadı? Bitti mi final mi yaptı? 13 Mayıs Perşembe ATV yayın akışı

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok ve yayınlanmadı? Bitti mi final mi yaptı? 13 Mayıs Perşembe ATV yayın akışı
Müge Anlı var mı yok mu? Türkiye'nin en çok izlenen sabah programı olmayı başaran ve bu unvanını yıllardır da koruyan Müge Anlı ile Tatlı Sert bu kez üzücü bir haberler izleyicilerinin karşısında. Program ATV'nin 13 Mayıs Perşembe yayın akışı içerisinde yer almadığı öğrenildi. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarındaki yayınları ile Türkiye gündemine damga vuran, her anıyla gerçekleri ortaya çıkarabilmek adına mücadele veren Müge Anlı ve ekibi milyonlarca kişiye ulaşmayı başardı. İşlenen dosyalar, ele alınan konular, kavuşturulan aileler, sosyal sorumluluk projeleri ve çözülen cinayetlerle birlikte zirveden inmeyen program bugün de izlenmek isteniyordu ancak sürpriz bir gelişme yaşandı. ATV'nin 13 Mayıs 2021 Perşembe yayın akışı içerisinde yer almayan yapım için seyirciler de araştırmalara başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert var mı yok mu?

Sabah saatlerinde ekranlardaki yerini alan ve adeta fenomen haline gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında gerçekler ele alınmaya ve Türkiye'ye sunulmaya devam ediliyordu. Dün yayınlanan son bölüm sonrası izleyiciler bugünü beklerken sürprizle karşılaştı. Bunun sebebi ise yayın akışı içerisinde bulunmaması. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayınlanmayacak. 13 Mayıs Perşembe günü aynı saatte izleyiciler için film gösterime girecek.


müge anlı neden yok

Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yayınlanmadı?

Başarılı sunucu Müge Anlı daha önce birçok kez yaptığı gibi bayramda ekran karşısına çıkmıyor. Bayramın ilk ve ikinci gününün hafta içine denk gelmesi sebebiyle bu durum devam edecek. Program bayram nedeniyle yayınlanmayacak.


 

ATV 13 Mayıs 2021 Perşembe Yayın Akışı

08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 King Kong
13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber
20:20 Bir Zamanlar Çukurova

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.