Müge Anlı'nın programında şoke eden ifadeler! Meral Polat öldürüldü mü?

Müge Anlı'nın programında şoke eden ifadeler! Meral Polat öldürüldü mü?
ATV ekranlarında anbean yaşanan gelişmeler Meral Polat'ın akıbetini ortaya çıkaracak gibi görünüyor. Yayına bağlanan iki kadın söyledikleriyle herkesi şoke etti. Peki Meral Polat öldürüldü mü? İşte detaylar...

İki gündür Adana'dan İzmir'e giden ve uzun süredir kendisinden haber alınamayan Meral Polat'ın nerede olduğunu araştıran Müge Anlı önemli delillere ve tanıklara ulaştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin sevgilisi Hüseyin Bey ile yaptığı röportaj bazı şüpheleri beraberinde getirdi. Ekibin sorularını yanıtlamaktan imtina eden ve sık sık Gizem Hanım'ı tersleyen Hüseyin Bey'in Meral Polat'a bir şey yapıp yapmadığı merak konusu oldu. 

Canlı yayına iki şok konuk!
Müge Anlı olayla ilgili araştırmalarını sürdürürken yayına iki kadın bağlandı. İzmir'de olayın geçtiği yerde bulunduğını belirten Fitnat Hanım, koyu bir hatchback araba içerisinde bir kişinin bir kadını dövdüğünü iddia etti. Annesi ve ablasının bu andan itibaren gözyaşı dökmeye başlaması herkesi üzerken ağlamalarını Müge Anlı dindirmeye çalıştı. Anlı'nın ekibi Fitnat Hanım'la irtibatta kalarak Whatsapp üzerinden görüşmeyi sürdürdü. Birçok fotoğrafın da gönderildiği Fitnat Hanım kişiyi teşhis etti.

meral polat nerede müge anlı

Montu tanıdı
Yayına bağlanan bir kadın da yaptığı açıklamada şunları söyledi; 'Koyu montlu bir adam vardı. Kaportayı açmıştı. O an orada durma imkanımız yoktu. Bir kadın sürekli ağlayıp 'Yeter' diye bağırıyordu.' dedi. Mont da arayan iki kadın tarafından teşhis edildi.

Bu ifadelerin ardından şüpheler daha da arttı. Şimdi ise Meral Polat öldürüldü mü yoksa kayıp mı? sorusunun cevabı araştırılıyor.

Meral Polat Hüseyin Bey ile internette tanışmış ve evlenecekleri yönünde çevresine haber vermiş.

Patronu da verdiği röportajda daha önce izin dönüşü farklı durumlar yaşandığını açıkladı. Meral Hanım'ın özel hayatına dair pek çok şeyi çalışma arkadaşlarıyla paylaştığını aktardı.

Meral Polat hakkında Ege Üniversitesi'nde kayıt yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum