Müge Anlı programında Fatma Demir'in ölümü hakkında şoke eden rapora uzman yorumu!

Müge Anlı programında Fatma Demir'in ölümü hakkında şoke eden rapora uzman yorumu!
ATV ekranlarında konuşulmaya başlanan ve aylardır çözüme kavuşması beklenen Fatma Demir cinayeti ile ilgili yayınlanan son Adli Tıp raporu herkesi şoke etti. Necla ve Güladiye'nin birçok kişi tarafından şüpheli göründüğü ölüm hakkındaki son detaylar bugün canlı yayında konuşuldu.

Müge Anlı'nın 10 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlanan programı Tatlı Sert'te 22 Ağustos'ta ölen 55 yaşındaki Havva Demir hakkındaki gelişmeler masaya yatırıldı. Daha önce iki gelinin şüpheli olduğu ölüm için hem kendileri hem de bazı aile bireylerinin ifadeleri alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı. Fatma Demir'i kim öldürdü sorusunun cevabı hala binlerce kişi tarafından merak edilirken son çıkan rapor 'cinayeti' işaret etti. Özellikle boyun tarafındaki baskı her şeyi ortaya çıkardı.

Fatma Demir nasıl öldürüldü
Otopsi raporu ilk çıktığında da boğularak öldürüldüğü belirtilen Fatma Demir'in sürekli intihar edeceği yönünde gelinleri tarafından öne sürülen iddialar bir türlü inandırıcı bulunmamıştı. Aylarca ekran karşısına çıkan iki gelin ve ailelerinin arasında zaman zaman tartışmalar da çıkmıştı. Özellikle de Necla'nın kardeşi Hidayet de bu ölümde yine ablası gibi şüpheli olarak görünen kişiler arasında yer almıştı. Rapora göre katil sol elini kullanarak boyuna yaptığı baskı ile kırıdağı kırarak Demir'i öldürdü.


 

Olay hep sağ tarafında gerçekleşmiş

Programda uzun süredir yorumlarıyla izleyicileri bilgilendiren Profesör Doktor Şevki Sözen konu hakkında açıklamalarda bulundu. Sözen Fatma Demir gibi küçük ve zayıf bir kadının öldürülebilmesi için erkek gücüne ihtiyaç olmadığını, kadın gücü ile de bunun gerçekleşebileceğini anlattı. Olayın hep Demir'in sağ tarafında gerçekleştiğini ifade eden Sözen; "Bulunan bulgular başka bir bulgu yoksa anlamlıdır ve suda boğulmaya bağlayabiliriz. Ayrıca bir kişini suda boğulduğunu söyleyebilirim. Kafasını suya da sokabilirim, suda da boğabilirim. Bu bir kaza değil. Rapor bize olayın nasıl gerçekleştiğini anlatmıyor" dedi.


 

Müge Anlı teşekkür etti

Programda davanın devamlılığını sağlayan ve sonuca gitmesinde katkıda bulunması konusunda savcıya teşekkür eden Müge Anlı; 'Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama babayiğit derler ya aynı ondan. Detaylı sorular ve cevaplar istemiş. Denetimle serbest bıraktı: Rapor konusunda da kolaylık gösterdi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.