Nurgül Yeşilçay eşofmandan bıkınca yırtmaçlı elbiseyle poz verdi

Nurgül Yeşilçay eşofmandan bıkınca yırtmaçlı elbiseyle poz verdi
FOX TV'de yayınlanan Kefaret dizisinin baş rol oyuncusuı Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadaki bir fotoğrafı ile daha olay oldu. 44 yaşındaki güzel yıldız, yırtmaçlı elbisesi ile fotoğraf makinesinin karşısına geçti ve cesur bir poz verdi. Yeşilçay bu pozu takipçileriyle paylaştı ve binlerce beğeni elde etti.

Pazar akşamlarında izleyicilerinin karşısına Kefaret dizisiyle çıkan Nurgül Yeşilçay, fiziği ile büyülemeyi sürdürüyor. Güzelliği ile verdiği her fotoğrafı milyonlara ulaşan başarılı isim bu kez de gen. kızlara adeta taş çıkardı. Eşofmandan sıkıldığını ifade ettiği karesinde yırtmaçlı bir elbise tercih eden Yeşilçay'ın bu paylaşımı yine çok konuşuldu.


Binlerce etkileşim aldı

Güzel oyuncu yayınladğı fotoğrafla birlikte fit vücudunu bir kez daha ortaya koyarken takipçilerinden de yorum ve beğeni yağmuru aldı. Hala gen. kızlar gibi güzel olduğunu ifade eden hayranlarından etkileşim yağmuru yağan Yeşilçay günün en çok konuşanlarından biri olmayı da başardı.

 

nurgül yeşilçay

Oyunculardan da destek geldi

Oyuncunun kısa sürede 100 binden fazla beğeni alan fotoğrafına Azra Akın ve Burcu Kara'dan yorum geldi. Akın kalpli gülen ve alev emojileri koyarken Kara da nota çok güldüğü göstermekten için kahkaha emojisi ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.