'PKK' atışmasında Feyza Altun'dan Orhan Miroğlu'na sert cevap

'PKK' atışmasında Feyza Altun'dan Orhan Miroğlu'na sert cevap
Didem Arslan Yılmaz'ın Habertürk'te sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gündeme dair tartışmalar yapılmaya devam ediliyor. Dün akşamın konukları Avukat Feyza Altun ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Orhan Miroğlu arasındaki konuşma bugüne damga vurdu.

Türkiye'nin şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğraması sonrası bir kez daha gündeme gelen 'PKK' konusu Habertürk'te alındı. Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde devam eden yayında tansiyon yükseldi. Sebebi ise Feyza Altun'un sözleri oldu.

CHP'lilerin 31 Mart yerel seçimlerinde en çok takip ettiği isimlerin başında gelen Feyza Altun, Miroğlu'nun 2016'da yaptığı konuşmasında atıfta buluınarak;  “Siz değil misiniz ‘PKK terör örgütü değildir.’ diyen 3 yılda ne değişti?” ifadelerini kullanınca stüdyoda bir anlık gerginlik yaşandı, taraflar zor sakinleştirildi.

Kayıp nesilsiniz!
“Sizin neslinizi kayıp nesil olarak görüyorum” diyen Miroğlu’na Altun şöyle cevap verdi: “Bizim neslimiz sizin gibi siyasetçilerden sıkıldı. İşinize gelince şehadet siyaseti, işinize gelince ‘PKK terör örgütü değil’. Neyi savunduğunuzu anlamadığımız, hangi noktada durduğunuzu seçemediğiniz, siyasi bir omurganız olmadığı için sordum”

feyza altun orhan miroğlu pkk habertürk

Feyza Altun kimdir?
Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi olan Feyza Altun’un Kadının Fendi adlı kitabı bulunuyor. Feyza Altun evli ve 1 çocuk annesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.