RTÜK Seda Sayan için yine harekete geçti! Ceza gelecek mi

RTÜK Seda Sayan için yine harekete geçti! Ceza gelecek mi
Çalıştığı her yayın döneminde sarf ettiği sözlerden dolayı sürekli RTÜK engeline takılan Seda Sayan'a bir hamle daha geldi. Son olarak inşaat işçilerini hedef alan ifadeler dile getiren Sayan için RTÜK harekete geçti. Güzel sunucu için şikayet yağdı.

Geçen hafta içinde konuk ettiği Ece Gürsel'in karşısında söylediği "Kız yazık, ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var" sözleri her geçen gün daha da fazla tepki çeken Seda Sayan ve programına RTÜK de el atma kararını verdi.

İnceleme başlattı

Sabah gazetesinden Selçuk Adıgüzel'in haberine göre, programın yayımlanmasının ardından geçen iki gün içinde RTÜK şikâyet yağmuruna tutularak 500'den fazla şikâyet iletildi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine RTÜK'ün inceleme başlattığı öğrenildi.

seda sayan rtük

'Kesinlikle kabul etmiyoruz'

Konuyla ilgili konuşan İnşaat İşçileri Sendikası yetkilisi "İnşaat işçilerini damızlık olarak gören bu ahlaksızca yaklaşıma tepki gösteriyoruz. Kesinlikle kabul etmiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.