Savaşçı 101. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 101. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Türk askerinin yaşadığı zorlukları, verdiği mücadeleleri ve teröre karşı amansız baskınlarını konu alan ve diğer yandan da hayata dokunan senaryosuyla dikkat çeken Savaşçı yeni sezonun ikinci bölümü ile ekranlara geliyor. FOX TV'nin fenomen yapımında neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 101. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde. Savaşçı 10

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen hafta dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 101. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 101. bölüm özeti

Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi için büyük şok! Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı alarma geçirir. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır. Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır… Savaşçı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!



Savaşçı 101. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 101. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.