Savaşçı 103. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 103. bölüm tek parça ve Youtube izle | Savaşçı 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Aylarca ekranlardan uzak kaldıktan sonra 5. sezon bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam eden Savaşçı'da heyecan devam ediyor. Terör örgütleri ile mücadelesi süren timin başına gelenlerin anlatıldığı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi yeniden ilgiyle izlenecek. Herkes yaşanacakları merak ediyor ve araştırarak öğrenmek istiyor. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 103. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifl

Aylardır uzak kaldığı ekranlara geçen hafta dönüş yapan Savaşçı bu akşam da izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Yeniden seyircileriyle buluşmanın sevincini yaşayan yapımda heyecan artarken yaşanacaklar da bir an önce izlenmek isteniyor. Geçen haftadan bu yana milyonlarca kez izlenen yeni bölümünün ardından gözler bugüne çevrildi. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 103. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.


 

Savaşçı 103. bölüm özeti

Albay Oktay Göktürk onur savaşı veriyor! Yeva’nın adamlarından kurtulan Albay Göktürk, üsse gelir. Ancak Albay Kopuz ve Kılıç Timi tarafından bir suçlu gibi karşılanınca neye uğradığını şaşırır. Hemen sorguya alınan Albay Göktürk, Turan Birliği’ni bozmak için gerçekleştirilen eylemleri kesinlikle kendisinin yapmadığını söylese de, ne babası Gündüz Göktürk’ü ne de Albay Kopuz’u buna inandırması hiç kolay olmayacaktır. Çünkü eldeki bütün deliller onun suçlu olduğunu göstermektedir. Göktürk Albay başından geçenleri bütün detaylarıyla anlatır ve gerçeklerin ortaya çıkması için tek bir kilit  vardır: Yeva! Yeva’nın yakalanması için gelen istihbarat doğrultusunda  Kılıç Timi hemen harekete geçer. Bu operasyon sırasında Yüzbaşı Haydar’ın aldığı önemli bir bilgi karargahı alarma geçirir. Ancak Mösyö, kendisi için artık tehlike arz eden Albay Göktürk’ü ortadan kaldırmak için yeni planını çoktan devreye sokmuştur. Her şeyi göze alan Göktürk Albay ise bu defa Mösyö’nün planını suya düşürüp, suçsuz olduğunu ispatlayabilecek midir? 



Savaşçı 103. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 103. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 99. bölümünü FOX TV.com.tr ve FOX Play internet sitesinden eklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.