Semih Bektaş babasına kavuşacak mı? Kadri Değirmenci DNA testini kabul etmedi

Semih Bektaş babasına kavuşacak mı? Kadri Değirmenci DNA testini kabul etmedi
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam edilen Semih Bektaş ve babasının bir araya gelme konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Stüdyoda açıklamada bulunan Anlı, babanın DNA testine yanaşmadığını ve yayına gelmediğini duyurdu.

Türkiye'nin gündemine oturan Semih Bektaş babasının izini sürmeye devam ediyor. 23 yaşındaki genç adam bir kez bile babasını görmenin hayalini kurarak geldiği stüdyoda hayal kırıklığına uğradı. Daha önceki telefon görüşmelerinde oğlu olduğunu inkar eden Kadri Değirmenci'yi aile bireyleri yalanlamıştı. Semih'in kendi çocukları olduğunu kabul etmişlerdi. Bu gelişmeler ışığında gözlerin çevrildiği Kadri Değirmenci için flaş ifadeler kullanıldı. Gülsev Hanım ve Semih Bektaş'ın eşi Kadri Bey'e tepki gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyen herkes gözyaşı döktü.

Semih Bektaş ise bu açıklamaların ardından ağladı. Bugüne kadar metanetli duruşuyla dikkat çeken Bektaş, Müge Anlı'nın sözlerinden sonra adeta yıkıldı. Bir kez bile olsa babasının görmeyi istediğini belirten genç adam DNA testi için dilekçe yazacak. Arif Hoca da yaptığı açıklama ile; 'Güzellikle olmayacaksa hukuk yolu ile olacak' dedi. Müge Anlı da dava açılması gerektiğini ifade ederek; 'Bu çocuğu yaptıysan masraflarını da ödeyeceksin. Madem yaptın 3 çocuk, onlara bakıyorsun. Bu çocuğun da masraflarını karşıla' dedi. İlerleyen günlerde de bu konuda yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Gülsev Hanım: Ailesinden beklerken...
Semih Bektaş'ın annesi Gülsev Hanım yaptığı açıklamada Kadri Bey'e tepki gösterdi. Ailesinden ters bir yanıt beklerken Kadri Bey'in red cevabıyla yıkıldığını belirten Gülsev Hanım; "Biz seninle aynı tastan yemek yedik, birlikte su içtik. Seni ben böyle tanımamıştım. Gözlerin dolu dolu gelrisin, bu çocuğa sahip çıkarsın demiştim. Ama yanılmışım" ifadelerini kullandı.

Semih'in eşi: O baba gelmesin!
Babasına kavuşamamanın acısını yaşayan Semih Bektaş'ın eşi kamera önüne çıkarak destek oldu. Zaman zaman boynunu eğen eşine sarılan ve destekleyici açıklamalarda bulunan hanımefendi; 'O adamın buraya gelip gelmemesi önemli değil artık. Semih'in burada iki kardeşi oldu. Her zaman gelebilirler, görebilirler' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.