Sena Köken Doya Doya Moda'ya fırtına gibi başladı, sosyal medyayı salladı

Sena Köken Doya Doya Moda'ya fırtına gibi başladı, sosyal medyayı salladı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Sena Köken oldu. Güzel yarışmacının ilk günündeki performansı da merak ediliyordu. İşte güne dair detaylar...

Yayınlandığı her gün büyük bir ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda'da dün Ferdanur Başaran yarışmadan diskalifiye edilmiş ve elenmişti. Bugün yerine gelecek isim de merakla bekleniyordu. Yarışma başladı, yarışmacılar yerini aldı ve heyecan kaldığı yerden devam etti. Yeni yarışmacı ise Sena Köken olarak açıklandı. İlk günde ne yapacağı merak konusu haline gelen genç yarışmacı, sosyal medyada da adından söz ettirdi.
 


Sosyal medya onu konuştu

Bugün başlayan yeni bölümde Ferdanur'un yerine katılan Sena Köken sosyal medyanın gündemine oturdu. Çünkü kendisinden önce yarışan yarışmacı programın ilk gününden beri bu maratonun içindeydi ve çok sayıda hayran edinmişti. İlk etapta Sena Köken'in sesi Ferdanur'a çok benzetildi. Tarz olarak nasıl bir gidişat gösterecek bilinmez ancak ilk günü 11 puanla tamamladı. Kendisine dair Instagram hesabında da birbirinden çekici fotoğrafları bulunuyor. @senakokenofficial adresinden takip edebilirsiniz.

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?


Doya Doya Moda'da Sena Köken'in puanları nasıl hesaplanacak?

Geride kalan iki günde yarışan Fedanur Başaran'ın yerine gelen Sena Köken'in hafta ortasında yarışmaya katılması sonrasında puanlamanın da nasıl yapılacağı merak konusu. Jüri Betül hakkındaki kararını da son gün verecek. Muhtemelen bir diskalifiye daha olabilir. Sena önümüzdeki hafta da yerini alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.