Sev Yeter 263. bölüm fragmanı ve özeti

Sev Yeter 263. bölüm fragmanı ve özeti
Sev Yeter 263. bölüm fragmanı ve özeti Kanal 7'de yayınlanan Hint dizilerinden biri olan Sev Yeter yeni ve son bölümü ile ekranlarda. 24 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak 263. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Hint sineması ve dizisine verdiği önemle bilinen Kanal 7 haftalardır ekranlara önemli yapımları taşıyor. Onlardan biri olan Sev Yeter (Ye Hai Mohabbatein) yeni bölümü ile seyircilerinin karşısında olacak. 24 Haziran Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarından yayınalanacak olan dizinin yeni bölümüne dair tüm bilgiler merak edilerek araştırılıyor. İşte Sev Yeter (Ye Hai Mohabbatein) 263. bölüm fragmanı ve özeti...

Sev Yeter 263. bölüm özeti
Diziseti.tv'nin haberine göre Sev Yeter dizisinde Adi ve Aliya nişanı bozmuşlardı. İkili bunu ailelerinden saklamaya karar vermişlerdir. Raman, kızından dolayı kendini kötü hissediyordur. Bu durum Romi nin dikkatini çeker ve Raman’a bir şey mi saklıyorsun diye sorar. Raman gizlemeye çalışır ancak daha sonra videoyu gösterir ve Ruhi nin başına gelenlerden bahseder. Romi ağlamaya başlar. Adi ve Aliya birbirlerini suçluyorlardır. Adi nin bir arkadaşı parti vereceğini ve gelirken Aliya yı da alıp gelmesini istiyor. Adi işleri olduğunu ve gelemeyeceklerini söylerken arkadaşı ısrarcı oluyor. Adi arkasını döndüğünde Bayan Bhalla ile karşılaşıyor. Bhalla Aliya ile tartıştığını biliyorum diyor. Onun iyi bir kız olduğunu ve tartışmaların sevgi doğuracağını belirtiyor. Raman ve İşita nın hayatından örnekler gösteriyor. Romi, bir amca olarak Ruhi yi koruyamadığını belirterek çıldırıyor. Raman onu tokatlıyor ve ardından sarılıyor. Romi bir arkadaşının yazılım geliştirdiğini numaraları takip edebildiğini söyler. Raman onu aramasını ister. Romi arkadaşını arar ve ona numaraları verir. Arkadaşı numaradan yeri tespit eder. Raman polise haber verelim derken Romi bunu kendimiz halledeceğiz der ve yola çıkarlar. Ruhi ise Suhail ile birlikte şantajcının dediği adrese gelmişlerdir. Suhail saklanırken Ruhi korka korka ilerlemeye başlar. Şantajcı karşısına çıkar. Ruhi neden videomu yaptın diye panik halinde bağırırken adam da onun ağzını kapamaya çalışır. Bu sırada Suhail de ortaya çıkıyor.

sev yeter izle

Sev Yeter Oyuncuları
Orijinal Adı: Ye Hai Muhabbetin
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza Senarist: Ritu Bhatia
Türü: Romantik, dram

Sev Yeter genel konusu
Aşk Bu da anlamına gelen Ye Hai Mohabbatein isimli dizinin genel konusu şöyledir; dizinin baş rol oyuncusu Divyanka Tripathi‘nin hayat verdiği Ishita Iyer bir diş hekimidir. Ishita çocuğu olmayan bir kadındır ve boşanmış olan babasıyla birlikte yaşamaktadır. Ishita Iyer’in ablası Vandita ise, kolejli bir öğretim görevlisi olan Bala ile evlidir ve Şravan isminde bir oğlu vardır. Karan Patel‘in canlandırdığı Raman Kumar Omprakash Bhalla karakteri ise, Raman Pencaplı bir iş adamıdır. Ailesinden uzakta yaşar. ilk eşi olan Shangun‘dan boşanmıştır. Bu arada Shangun karakterini Anita Hassanandani canlandırmaktadır. Raman’ın ilk eşinden Aditya (Adi) adında bir oğlu ve Ruhi isminde bir kızı vardır. Raman’ın oğlu Aditya eski eşiyle birlikte yaşamaktadır. Raman’ın kızı Ruhi ise, babasıyla birlikte yaşamaktadır. Raman’ın eski eşi Shagun, Raman’ın eski patronu ve iş rakibi Ashok ile birlikte yaşımaktadır. Ashok, her zaman iş dünyasından Raman’u kovmaya çalışır. Yaşanan birkaç olaydan sonra, Ishita ve Raman, Ruhi’nin velayeti uğruna evlenirler. Raman ve Ishita birbirlerine karşı yakınlaşırlar. Shagun, Raman ve Ishita’nın yakınlaşmasından dolayı çifti kıskanmaya başlar. Raman’ın kızı Ruhi, Ishita’yı çok sever ve onu en iyi anne olarak görür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.