Sevgi Vurkun bulundu!

Sevgi Vurkun bulundu!
Bir haftadır haber alınamayan Sevgi Vurkun'un nerede olduğu anlaşıldı. Ailesinden soğuduğunu ve eşini hiç istemediğini belirten 24 yaşındaki kadın polis gözetiminde götürüldü.

Sevgi Vurkun bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gittikten sonra kendisini bir bankta otururken buldu. İsminin Burcu olduğunu söyleyen 24 yaşındaki kadın açığa çıkmak istemedi ama sonrasında kabul etti. Yapılan görüşmelerde Sevgi Vurkun ailesinden hiçkimseyi görmek istemediğini dile getirdi.

Bir izleyici olayı çözdü!
Dün yayına bağlanan bir izleyici Sevgi Vurkun'un hastanede olduğunu yayında açıklamış ve ardından da hem ekip hem de babası Sevgi Vurkun'u aramak için yola çıkmıştı. Kameraların görüntüleyemediği genç kadın ailesinden kimseyi kabul etmiyor.

Hiçbir sorun yoktu!
Sevgi Vurkun'un eşi Yalçın Bey'e son görüşmelerini sordu, sıkıntılarının olup olmadığından bahsetti. Yalçın Bey de "Ufak tefek sorunlar vardı ama büyütülecek şeyler değildi. Son görüşmemizde bana herhangi bir şey söylemedi" dedi.

sevgi vurkun

Babası da göremedi
Emniyete götürülen Sevgi Vurkun'un işlemleri devam ederken babası karakol önünde bekleyişini sürdürüyor. Acılı baba; 'Ben kızımın arkasındayım. Ne olursa olsun' ifadesini kullandı.

İntiharı düşünmüş
Müge Anlı'nın ekibi ile görüşen Sevgi Vurkun intiharı da düşündüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.