Star TV'deki Olay Yeri programının psikologu Esra Ezmeci kimdir

Star TV'deki Olay Yeri programının psikologu Esra Ezmeci kimdir
Hafta içi yayınlanan bölümleriyle önemli konuları ele alıp çözüme kavuşturmak için çalışan Olay Yeri programında yorumlarıyla dikkat çeken psikologun kimliği araştırılıyor. Güzelliği ile dikkat çeken ve bilgisiyle de yayına yön veren kadın psikologun adı, kim olduğu, Instagram hesabı, yaşı ve eğitimi Google'da aranıyor. Peki Olay Yeri'ndeki Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci kimdir? İşte detaylar...

Hayatın içinde hemen hemen herkesin yaşayabileceği olayları, şansızzılıkları, acı dolu anları programa taşıyıp mutlu sonla bitirmek isteyen Olay Yeri ekibi hafta içi her gün STAR TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Bugüne kadar pek çok olayla gündeme gelen yayında özellikle yorumcular da dikkat çekiyor. Balçiçek İlter'in yanısıra programdaki psikologun kim olduğu merak ediliyor. Stüdyoda yaptığı yorumlar, olaylara yaklaşımı ve sunduğu çözümlerle yayına yön veren Esra Ezmeci her gün binlerce kez araştırılıyor ve kim olduğu hakkında bilgi alınmak istiyor. İşte kendisi hakkındaki detaylar...

esra ezmeci

İlk önce şunu açıklayalım. Geçtiğimiz aylarda kendisi hakkında çıkan 'yasak aşk' iddiaları kesinlikle yalan. Ezmeci için 'bir ressamla aşk yaşıyor' şeklinde öne sürülen bilgiler gerçeği yansıtmıyor.

Esra Ezmeci kimdir?
1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci,  İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci”nin 1 oğlu bulunmaktadır. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi
Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. 
Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi ve Düştüğünde kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı ben veririm isimli Destek Yayınları’ndan çıkmış 3 kitabı bulunmaktadır. Şu an kitapları çok satanlarda ilk sıradadır.

esra ezmeci

Esra Ezmeci Instagram hesabı var mı?
Güzel psikologun her ünlü ve güzel insan gibi binlerce takipçisi bulunuyor. Yayınladığı fotoğraflar binlerce beğeni alıyor. 108 bin takipçisi olan Ezmeci'nin hesabı takip etmeyenlere ise kapalı.

Esra Ezmeci hangi okullarda okudu?
Haliç Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversites'nde doktora yapmaktadır. Haliç Üniversitesi'nde lisans ve yüksek lisans eğitimini 1.likle tamamlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum