Survivor 2020 canlı izle 15 Mart Pazar TV8

Survivor 2020 canlı izle 15 Mart Pazar TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 15 Mart Pazar canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.
 


Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 15 Mart Pazar canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 15 Mart Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.


Gözyaşlarıyla anlattı

Survivor gönüllüler takımının yeni yarışmacılarıdnan Gizem Birdan, psikolojik olarak ailesini ve arkadaşlarına duyduğu özlemden dolayı zorlandığını anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Birdan; 'Beynimde onları yok etmeye çalışıyorum' dedi.

Gizem Birdan şunları söyledi; "Biraz dayanmaya çalıştım burada. Geldiğim gibi ağlayan zırlayan kız olmamaya çalıştım ama tabii ki ailemi, arkdaşlarımı çok özlüyorum. Genel olarak İstanbul'daki hayatımı özlüyorum. Şunu yapmaya çalışıyorum daha doğrusu, aklıma geldiği anda bir şeyler ağlama krizine girmemek için ailemi, arkadaşlarımı düşünmemeye çalışıyorum. Şu an onlardan bahsediyorum ama hiç aklıma getirmeyeye çalışıyorum. Beynimde onları yok etmeye çalışıyorum.  Annemi de, babamı da, abimi de çok özlüyorum. Bütün ailemi çok özledim. Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyordum. Oradayken de uzak kaldığım bir yere gittiğm oluyor. Buradaki çok başka bir şey. Haber alamıyorum, ne yaşanıyor bilmiyorum. Kendimi bazen o kadar yalnız hissediyorum ki. Yine de bilmiyorum, umarım iletişim oyunlarını kazanırız da bir haber alabilirim hepsinden."


Evrim ve Yasin'den Barış Murat Yağcı'ya sert sözler!

Evrim Keklik: Ünlüler, her zaman aynı hatayı yapıyor. Erken öten horozun başı kesilir. Sen kaç tane dokunulmazlık, ödül oyunu kazanmışsın üst üste bu kadar net ve kesin konuşuyorsun. 

Yasin Obuz: Önemli olan nedir? Büyük söz konuşuyorsan, büyük lokman nerede? Hani yiyeydin bizi? Bunu en çok Barış yapıyor, psikolojik baskı. 3 gündür, 3 oyundur. 'Rakibe şans tanımıyoruz, full oyunlar bizde' diyor. Barış hani nerdesin? Sonra gidersin arkada pıs pıs kimi yazacağım diye düşünürsün. Bizim belimizi bizden başkası bükemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.