Survivor 2020 canlı izle 18 Nisan Cumartesi TV8

Survivor 2020 canlı izle 18 Nisan Cumartesi TV8
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler bir kez daha oyunları kazanabilmek adına karşı karşıya gelecek ve binlerce kişi ekran başına kilitlenecek. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 18 Nisan Cumartesi canlı izle seçenekleriyle birlikte haberimizde yer alıyor.

 

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 18 Nisan Cumartesi canlı izle

Acun Ilıcalı'nın en değerli projelerinden biri olarak ekranlarda yayınlanan ve her sezon büyük heyecana sahne olan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 4 Nisan Pazar akşamı da büyük bir ilgi ile izlenecek. TV8'i eğer izlemek istiyorsanız televizyonuzun haricinde de alternatifleriniz var. Kanalın mobil cihazlar için sahip olduğu uygulamalar, Digiturk, D-Smart, Turkcell TV gibi platformlardaki TV8 kanalları ve www.tv8.com.tr üzerinden canlı yayın seçeneği ile yarışmayı izleyebilirsiniz.

 

Survivor 2020 Ünlüler ile Gönüllüler yeni bölümde erzak oyunu için karşı karşıya geldi. Berkan ile Yunus Emre’nin karşılıklı takım değişmesi sonrasında Ünlüler ile Gönüllüler ilk defa bir takım oyunu için mücadele etti. 17 Nisan 2020 tarihli Survivor 49. bölümde erzak paketini kazanan takım belli oldu. urvivor’da ilk defa uygulanan Altın Top uygulaması oyuna farklı bir boyut, ayrı bir heyecan kazandırdı. Ünlüler ile Gönüllüler, müthiş erzak paketini kazanmak için çok emek sarf etti. Nefes kesen mücadeleden galip çıkan takım, bu müthiş ödülün sahibi oldu.

ALTIN TOP UYGULAMASI NEDİR?

Survivor 2020 yeni bölümde Acun Ilıcalı, “Survivor’da bir ilki yaşayacaksınız” sözleri ile Altın Top uygulamasını duyurdu. Normalde oyunda iken atışlara gelen yarışmacı, iki topu belli bir mesafeden sokmaları gerekiyordu. Altın Top uygulamasında ise daha uzaktan bir atış ile altın topu isabet ettirmeleri halinde oyunu kazanmış olunuyor.

16 NİSAN 2020 ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler‘in 48. bölümünde Anlat Bakalım oynayan yarışmacılar izleyicilere büyük heyecan yaşattı. Son ana kadar kıyasıya süren mücadelede Ersin ve Elif, oyunun son bölümlerinde müthiş bir performans sergiledi ve takımlarına galibiyeti getirdi. Böylelikle Anlat Bakalım oyununu kazanan takım, 8-5'lik skorla Ünlüler takımı oldu. Anlat Bakalım'da bu hafta oldukça lezzetli bir ödül vardı. Kazanan takım kişi başına 2'şer tane sosisli ve yanında patates yeme hakkı kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.