Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Açıklama geldi

Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Açıklama geldi
Acun Ilıcalı'nın dünyaya tanıttığı Survivor'da geri sayım başladı. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yarışmanın tarihi açıklandı. Peki Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Yarışmacılar kim? İşte detaylar...

Türk televizyon tarihine damga vuran ve senelerdir reyting sıralamasında zirveye oynayan Survivor'da yeni sezon büyük bir heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı ve ekibinin de yoğun mesai harcadığı yarışma için milyonlar sabırsız bir bekleyiş içerisinde. Takipçilerinin sürekli araştırma gerçekleştirdiği ve ne zaman başlayacağını öğrenmek istediği Survivor 2020'ye dair detayları sizler için derledik.
 


Özüne döndü

Geçen sezon Türkiye-Yunanistan konseptiyle karşımıza çıkan ancak beklediği izlenme oranlarını elde edemeyen Survivor'da değişikliğe gidildi ve yarışmanın özüne dönüldü. Bu durum neydi? Survivor gönüllüler ve ünlüler olarak devam edecekti. Bu konseptin daha çok ilgi göreceğine inanan kanal yönetimi, yeni sezonda eski formatıyla ekranlara gelecek.


2020 Survivor Yarışmacıları Kimler? 

Ünlüler takımına girecek olan ünlü komedyen Ersin Korkut, Survivor 2020’nin ilk yarışmacısı olarak açıklandı. Eski konseptinde devam edecek olan yarışmanın yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği belirtildi. Ayrıca ünlüler kadrosunda Uğur Pektaş’ın olacağı da belirtildi.  Geçen sezon 2 Şubat 2019 tarihinde başlayan Survivor’ın bu yıl ise 15 ile 20 Şubat ortalarında başlayacağı tahmin ediliyor. Yine çekişmeli ve son derece heyecanlı bir yarışma programının olacağını düşünen izleyiciler takımlar arasındaki çekişmeyi TV8 ekranlarından takip etmeyi sürdürebilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.