Survivor İrem Kanan Acun Ilıcalı / Nisa Bölükbaşı & Keklik voleybol maçını kim kazandı?

Survivor İrem Kanan Acun Ilıcalı / Nisa Bölükbaşı & Keklik voleybol maçını kim kazandı?
TV8'in fenomen yarışması Survivor'da kıyasıya bir mücadele başlıyor. Bu akşam yayınlanacak olan 62. bölümde geçtiğimiz haftanın voleybol maçının rövanşı yapılacak. İrem Kanan ve Acun Ilıcalı'dan oluşan takım ile Evrim Keklik ve Nisa Bölükbaşı'dan oluşan takıma karşı kozlarını paylaşacak. Peki Survivor voleybol maçını kim kazandı? İşte detaylar...

Tüm hızı ile devam eden Survivor'da nefes kesen oyunlar oynanıyor. Verilen mücadeleler, yapılan tartışmalar, mücadele yüklü karşılaşmalar ve birçok aktivitedeki eğlenceli dakikalar yarışmayı reyting sıralamasının da zirvesine taşıyor. İzleyiciler de büyük bir ilgi ile takip ettikleri programda bugün çok çekişmeli bir maça tanıklık edecekler. Geçtiğimiz hafta oynanan voleybol maçının rövanşı var. İrem Kanan ve Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı ve Evrim Keklik'in karşı karşıya geleceği karşılaşmanın sonucu da merak ediliyor. Peki Survivor İrem Kanan Acun Ilıcalı / Nisa Bölükbaşı & Keklik voleybol maçını kim kazandı? İşte detaylar...
 


Survivor 62. bölüm fragmanı yayınlandı

Uzun yıllardır ekranlarda milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor, yayınlandığı her bölümle adından söz ettirmeyi başardı. 2020 Survivor Gönüllüler 62. bölüm fragmanı dün yayınlandı. Acun Ilıcalı, kendisi ve İrem Kanan'a meydan okuyan Evrim ve Nisa'nın teklifini kabul etti. Ve iddialar ortaya koyuldu. Kimin kazanacağı merak konusu. Bugünkü bölüm çok konuşulacak. Survivor 62. bölüm 20.00'de TV8'de.

survivor voleybol maçı

Survivor voleybol maçını kim kazandı?

Acun Medya ve Evrim/Nisa voleybol maçının sonucu şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Yayınlanan fragman da beklentileri artırdı. Ortaya koyulan iddialarla birlikte daha da heyecanlı hale gelen Survivor'ın rövanşında kimin kazanacağı konusunda sosyal medyada çok sayıda yorumlar yapıldı. Sportif açıdan önemli bir deneyim olan Survivor'ı kaçırmayın.

survivor voleybol maçı

Survivor Evrim Keklik kimdir?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. 29 yaşında olan Evrim Keklik ilkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlamış ve 10 yıl boyunca devam etmiştir. Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer olan Keklik, 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer olmuştur.

Yaşadığı talihsizlik sebebiyle, omzumda oluşan sakatlığın tedavisi uzun süren Evrim voleybola ara vermek zorunda kalmıştır. Bu sırada, Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam etmiştir.

Üniversitede 4 yıl yüzme sporuyla uğraşan yarışmacı 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olmuştur. Üniversite eğitimi 7 yıl sürdüğü için İstanbul'a, yani ailesinin yanına 2017 yılında geri dönen yarışmacı sualtı hokeyine başlamıştır. 1 yıldır bu spor ile ilgilenen Evrim bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmaktadır."

survivor evrim bölükbaşı

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?


Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.  6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

survivor nisa bölükbalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.