Temizlik Benim İşim Ayşe kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Ayşe kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalardan biri olan Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği haftanın ilk gününde yarışacak isim de belirlendi. Buna göre Ayşe kendisine verilen evi 4 saatlik sürede temizlemeye çalışacak. Peki, Temizlik Benim İşim Ayşe kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların 4 saatlik sürede verdikleri mücadele sonrasında 10 bin liranın sahibinin belirleneceği maratonun ilk ismi belirlendi. Buna göre ... kendisine verilen evde en iyi performansıs gösterip evine ödülle dönmek istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim ... kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Ayşe kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olan Ayşe Yarıcı 32 yaşında. Ev hanımı. Temizlik aşkının genetik olduğuna inanıyor. Kendisi evli. 10 bin lirayı kazanırsa çocukları için harcayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.