Temizlik Benim İşim İslim kimdir? İslim Yolcu kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim İslim kimdir? İslim Yolcu kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Temizlik Benim İşim'de haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği bölümde İslim 4 saatlik süreyi en iyi şekilde değerlendirip birinci olmak amacında. Peki, Temizlik Benim İşim İslim kimdir? İslim Yolcu kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim yine dopdolu bir maratonla televizyondaki yerini aldı. Beş yarışmacı arasındaki amansız mücadele keyifle izlenecek Performansını sergileyecek isim ise dün heyecanlı olduğunu söyleyen ve sırasını Sibel'e teslim eden İslim olarak açıklandı. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim İslim Yolcu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


 

Temizlik Benim İşim İslim Yolcu kimdir?

Bu haftanın ikinci yarışmacısı olan İslim Yolcu 23 yaşında. Ev Hanımı. Aslen Şanlıurfalı. Evli ve 1 çocuk sahibi. Kazanacağı para ile yeni ev eşyaları almak istiyor.

islim yolcu

islim yolcu

islim yolcu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.