Temizlik Benim İşim Sinem Çakmaklar kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Sinem Çakmaklar kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak başladığı yeni haftasında tüm hızıyla yoluna devam eden Temizlik Benim İşim'de ikinci gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların arasında dün yarışan Sevinç'in ardından sıra Sinem'e geldi. Güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Sinem kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de hijyen kokulu günler devam ediyor. Zorlu maratonun ikinci bölümünde gözler genç bir isme çevrildi. Dün yarışan Sevinç'in ardından bugün Sinem kendisine verilen 4 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak kendisini ilk sıraya yükseltecek puanları almak ve Kadir Ezildi'nin notuyla da 10 bin lira ile evine dönmek amacıya temizliğe başlayacak. Performansı merak edilen Sinem'in özel hayatına dair bilgiler de merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Sinem kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Sinem kimdir?

Bugün hünerlerini milyonlar karşısında sergileyerek birinciliği kazanmak isteyen Sinem Çakmaklar. 38 yaşında. Güzellik uzmanı. 13 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Bu haftanın en iddialı yarışmacısı olacak gibi gözüküyor.
 

Temizlik Benim İşim Sinem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.