Temizlik Benim İşim Yeşim Yıldız kimdir? Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı - 23 Nisan Cuma

Temizlik Benim İşim Yeşim Yıldız kimdir? Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı - 23 Nisan Cuma
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de birbirinden iddialı yarışmacıların rekabeti bugün sona eriyor. Zarife'nin ardından Yeşim hünerlerini sergileyecek ve ardından birinci açıklanacak. Peki, Temizlik Benim İşim Yeşim Yıldız kimdir? Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı? 23 Nisan Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Tenizlik Benim İşim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi günü başlayan maratonda bugün 10 bin liranın sahibi açıklanacak. İlk andan son saniyeye kadar nefes kesen mücadelenin son yarışmacısı Yeşim Yıldız oldu. Kendisi hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Yeşim Yıldız kimdir? Temizlik Benim İşim'de bu hafta kim kazandı? 23 Nisan Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


Temizlik Benim İşim Yeşim kimdir?

Bugün 4 saatlik sürede temizliğini milyonlara kanıtlamak isteyen Yeşim Yıldız 47 yaşında. Emlakçı. 2 yıllık evli. Aslen Sivaslı. Haftanın iddialı yarışmacılarından biri ve 10 bin lirayı kazanmak istiyor.



Temizlik Benim İşim'de kim kazandı?

Sonuçlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.