Teşkilat 8. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 9. bölüm fragmanı

Teşkilat 8. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret | Teşkilat 9. bölüm fragmanı
Türkiye'nin en çok izlediği dizilerden biri olmayı başaran ve cuma günü de reyting zirvesine oynayan Teşkilat, 8. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden değerli isimlerin kadrosunda bulunduğu yapım 25 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan bölümüyle de sabırsızlıkla bekleniyor. Teşkilat dizisi saat kaçta, hangi kanalda ve ne zaman soruları sorularak cevap aranıyor. Teşkilat 8. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret imkanları haberimizde yer alıyor.

TRT 1'in bu sezon adeta patlama yaptığı dizileri arasında yer almayı başaran Teşkilat, 8. bölümüyle seyircilerinin karşısındaki yerini alıyor. Ele aldığı senaryodan yaşanan aşklara kadar kısa sürede adaından söz ettirmeyi ve her geçen gün daha da fazla konuşulmayı sürdüren yapımın yeni bölümü de sabırsızlıkla bekleniyor. Teşkilat pazar akşamları yayınlanıyor ve rakipleri karşısında ezici bir üstünlüğü var demek yankış da olmaz. Nefes kesecek sahnelerin de yaşandığı ve izleyenlerin televizyon karşısına kilitlendiği dizide bu akşam olacaklar da bir an önce seyredilmek siteniyor. Teşkilat 8. bölüm izle full tek parça kesintisiz canlı TRT 1 seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de dizi hakkındaki youmlarınızı yazabilirsiniz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta'nın baş rollerinde oynadığı dizi her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Yapım trend listelerine girmeyi başarırken ekibin paylaştığı videolar, mesajlar ve fotoğraflar da binlerce etkileşim elde ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşiklat dizisi, Tims&B yapım şirketi imzasını taşıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını konu alıyor.


Teşkilat 8. bölüm özeti

Drone saldırısıyla vurulan Mete Başkan hastaneye kaldırılır. Mete acil ameliyata alınırken, tüm çabasına rağmen suikaste engel olamayan Serdar olayın şokunu yaşamaktadır. Ekip, Fadi tarafından kurulan pusudan kurtulmayı başarsa da Mete Başkan’a yapılan saldırının haberiyle sarsılır. Karargâhta buluşan ekip Mete’nin intikamını almak için kollar sıvar. Mete’ye yapılan saldırının faili Fadi’ye ulaşmak için her yol denenmesine rağmen, önlemini alan Fadi ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay’ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunur. Fadi’nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanır. Ancak büyük bir sorun vardır, Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır. Fadi’ye ulaşmak için başka yol bulamayan ekip, Kasım’ı ele geçirmek için zekice bir oyun kurar. Türk İstihbaratının yeğeni Kasım’ın peşinde olduğunu öğrenen Fadi ise bunu engellemek için tüm imkanlarını seferber edip harekete geçer.


 


 

Teşkilat 8. bölüm full tek parça HD izle


Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Teşkilat 8. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Teşkilat 8. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 

Teşkilat 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Teşkilat 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.