The Taste Türkiye'de kim elendi? 15 Temmuz Pazartesi kim dokunulmazlık kazandı

The Taste Türkiye'de kim elendi? 15 Temmuz Pazartesi kim dokunulmazlık kazandı
Ön eleme heyecanının ardından ikinci bölümü ile ekranlara gelen ve bir kişinin veda ettiği The Taste Türkiye'de 15 Temmuz Pazartesi günü de bir kişi elenecek. Peki The Taste Türkiye'de kim elendi? 15 Temmuz Pazartesi kim dokunulmazlık (koruma) kazandı? İşte detaylar...

Yemek programlarına kazandırdığı yeni soluk ile farklı bir noktada olacağına kesin gözle bakılan The Taste Türkiye'de geçtiğimiz hafta 6. bölüm ekranlara gelmişti. Rafet Şef'in takımından Hüseyin Metin Doğan programa veda eden isim olmuştu. Giderek heyecanı daha da yükselen ve kalitesiyle izleyenlere keyifli anlar sunan programın 7. bölümü Pazartesi akşamı yayınlanacak. Uzun maratonun üçüncü haftası 15 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirecek. Peki The Taste Türkiye'de kim elendi? The Taste Türkiye'de kim koruma kazandı? işte detaylar...

Ali Ronay, Rafet İnce ve Şemsa Denizsel'in jüri üyelikleriyle birlikte oluşturdukları takımlarla yayın hayatına devam edecek olan The Taste Türkiye'de yarışmacılar rakiplerini geçebilmek adına mücadele verecek. Her yarışmacının elenme riskinin bulunduğu programda en iyi isim dokunulmazlık kazanacak ve bir sonraki haftayı garantileyecek.
 

Şeflerin takımlarında hangi yarışmacılar var?


Rafet İnce: Ayşecan Renda, Aysun Çağıltaş, Eren Babataş ve Emirhan Turanlı
Şemsa Denizsel: Hüseyin Metin Doğan, Efe, Selin Yardımcı, Hümeyra Karslı
Ali Ronay: Mustafa Pekdemir, Turhan Çiftçi, Sevgi Asan, Muhittin Fidan



the taste türkiye hümeyra kimdir

ayşecan renda kimdir

ayşecan renda fotoğrafları

the taste türkiye melike yıldız kimdir

the taste türkiye melike yıldız

THE TASTE TÜRKİYE BÜŞRA ÇETİNKAYA KİMDİR
 

The Taste Türkiye'de kim koruma kazandı?

İddialı yarışmacıları ve birbirinden lezzetli tatlarıyla FOX TV ekranlarında yayınlanan The Taste Türkiye'nin 15 Temmuz akşamında şef korumasını kazanan isim açıklanınca haberimizde olacak.

Sevgi Asan

The Taste Türkiye'de kim elendi? Kim koruma (dokunulmazlık) kazandı?

Türkiye'de yemek yarışması konseptini farklı bir noktaya taşıyan The Taste Türkiye'de elenen ve koruma (dokunulamzlık) kazanan isim belli olunca haberimizde yer alacak.

the taste türkiye serap doğan

The Taste Türkiye saat kaçta?

Büyük bir heyecan getiren ve izleyicileri televizyon başına kilitleyen The Taste Türkiye Pazartesi akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarında olacak.

the taste türkiye yarışmacıları
 

THE TASTE TÜRKİYE BÜŞRA ÇETİNKAYA FOTOĞRAFLARI

sevgi asan kimdir
 

selin yardımcı

Selin Yardımcı

serap doğan

the taste türkiye emel karaca kimdir

THE TASTE TÜRKİYE EMEL KARACA FOTOĞRAFLARI

gizem aydoğdu

gizem aydoğdu


AYSUN ÇAĞILTAŞ KİMDİR

Aysun Çağıltaş

çiğdem kaya the taste türkiye

Çiğdem Kaya

ebru öziç

ebru öziç kimdir

ALİ RONAY

RAFET İNCE

ŞEMSA DENİZSEL
 


THE TASTE TÜRKİYE NEDİR?

Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce yemekleri hangi yarışmacının hazırladığını bilmeden sadece tadarak değerlendirecekler. Başarılı buldukları adayları, kendi takımlarına dahil edecekler. Eleme turunda tattığı yemeği kimin hazırladığını bilmeyen jüri, kendi ekibinden birini eleme riskiyle karşı karşıya kalacak. Programa gelen misafir şeflerin belirlediği konseptte yemeklerini hazırlayan takımlardan en başarılı performansı sergileyen yarışmacı, dokunulmazlık kazanacak. Türkiye’nin önde gelen şeflerinden olmak için mücadele eden, mutfak becerisine güvenen şef adaylarını bir araya getiren yarışma programı “The Taste Türkiye”deki uzun maratonun sonunda yalnızca bir kişi birinci olmanın gururunu yaşayacak ve büyük ödülün sahibi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum