Tiktok fenomeni Dilan Koç aldığı tehditlerle ilgili açıklama: Sosyal medyada...

Tiktok fenomeni Dilan Koç aldığı tehditlerle ilgili açıklama: Sosyal medyada...
Sosyal medya platformunda yayınladığı videolarla dikkatleri üzerine çeken Dilan Koç, yayınladığı videolarla ölüm tehditleri aldığını açıkmış ve Türkiye gündemine oturmuştu. Sabah saatlerinden itibaren destek verilen genç fenomen Damga'ya açıklamalarda bulundu.

Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Tiktok'ta yayınladığı videolarla adını sıkça duyuran Dilan Koç, burada elde ettiği takipçilerle birlikte önemli bir kitleyi de elinde barındırıyor. Kendisini takip edenlerin sayısı her geçen gün artarken Koç yayınladığı videoda tehdit edildiğini açıkladı. Bir araç içerisinde gözü yaşlı bir şekilde attığı videoda Alanç ailesi tarafından tehdit aldığını ifade ederek şok sözlere maruz kaldığını söyledi. Genç kız Damga'ya yaptığı açıklamada; 'Sosyal medyada bulunmamı istemiyorlar ve bu sebeple de beni bu şekilde bana geri adım attırmaya çalışııyorlar' dedi.


Video yayınlamamı istemiyorlar

Tiktok'ta sahip olduğu takipçi sayısı ile göz önünde olan genç fenomen Dilan Koç; "Annemin eskl eşinin akrabaları S.A. ve F.A. iki gündür beni tehdit ediyor. Sosyal medyaya girmemem ve video yayınlamamam konusunda sürekli arayıp her şeyi söylüyorlar. Çok daha flazası da var. Mesajlar, ses kayıtları... Ölmek istemiyorum. Hayatımdan endişe ediyorum" dedi.


dilan koç


 

Ne olmuştu?

Bir otomobil içinde kaydettiği videoda konuşan Dilan Koç; Arkadaşlar merhaba. Şu an Büyükçekmece Adliyesi'nin önündeyim. İki gündür tehdit alıyorum. Alanç ailesi tarafından tehdit ediliyorum. Sana tecavüz edip öldürdükten sonra parçalarını ormana atacağız diyorlar. Çok daha fazlası da var. Senin baban yok diyorlar. Evet benim babam yok. Öldü. Bana sahip çıkamaz. Siz bana aile olun, kardeş olun, baba olun. Siz benim sesimi duyurun. Ben diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum. Öldükten sonra sesimin duyurulmasının bir anlamı yok. Siz bana yardım edin' demişti.


dilan koç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.