Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Fatma Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Ve geri döndü! Gelinim Mutfakta Fatma Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D'nin yüzlerce bölümdür izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Birbirinden renkli yarışmacıların hünerlerini sergilediği ve puan savaşı verdiği bu zorlu maratona son olarak Dudu Akdemirbey ve Nuray Akdemirbey veda etmişti. Gelin ve kayınalidenin yerine kimin geleceği konusundaki soru işaretleri ortadan kalktı. Yeni yarışmacılar açıklandı. Bugünden itibaren yorumları ve puanlarıyla programa renk katacak yeni kayınvalide Fatma Birinci oldu. Peki,

Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarının neşesi haline gelen Gelinim Mutfakta’da yeni hafta başlıyor. Her anı çekişmeli, lezzetli ve bir o kadar da çekişmeli geçecek beş günün ilk bölümünde yarışmaya yeni katılacak isimler de belirlendi. Dudu Akdemirbey ve Nuray Akdemirbey'in elendiği cumanın ardından bugün Fatma Birinci katılarak geliniyle birlikte altın mücadelesine başlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Fatma Birinci kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Fatma Birinci kimdir?

Bugün stüdyoda kayınvalideler odasının yeni konuğu olarak yer alacak Fatma Birinci hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Nagehan Yılmaz, Nurten Kuşatan ve Neriman Gürüf'ün karşsıında bugünden itibaren gelinini koruyacak ve en yüksek puanı vermeye çalışacak olan Fatma Hanım 52 yaşında. 2 damadı var. Esra Hanım tek gelini. Maske imalatında çalışıyor. Yarışmada geliniyle birlikte tüm altınlara talip. Yayınlanan fragmanda da Karadeniz rüzgarı estireceğinin sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.