Ya İstiklal Ya Ölüm 2. Bölüm TRT 1, tek parça, full ve HD izle

Ya İstiklal Ya Ölüm 2. Bölüm TRT 1, tek parça, full ve HD izle
Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım binlerce kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca 3. bölüm fragmanına dair detaylar da yer alıyor... Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölüm tek parça full izle

TRT ekranlarında yayınlananmaya başlayan ve büyük bir merak uyandıran Ya İstiklal Ya Ölüm'ün ilk bölümü soluksuz izlendi. İlk bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Ya İstiklal Ya Ölüm 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.
 


Ya İstiklal Ya Ölüm konusu

Dizi, İstanbul’un işgali ve Meclis-i Mebûsan’ın İstanbul’da dağıtılmasıyla Ankara’da yeniden açılması arasında geçen 6 kritik haftayı gerçeklere bağlı kalarak anlatıyor. 6 hafta boyunca mebusların canları pahasına, vatan aşkıyla gizli ve tehlikeli yollarla Ankara’ya ulaşma çabaları, Milli Mücadele hareketine İstanbul’dan silah taşıma gayretleri, Atatürk’ün yeni Meclisi açma mücadelesi ve işgale karşı topyekûn karşı koyma iradesinin anlatıldığı dizide; yerli ve yabancı oyuncuların yanı sıra binlerce figüran yer alırken; dönemi en iyi şekilde ekrana yansıtabilmek için kullanılan onlarca gerçek mekân, dönem arabaları, silahlar, kostüm ve dekor tasarımı da izleyiciyi olayların içine çekecek.
 

TRT Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin yeni reyting zirvesi adaylarından biri olan  Ya İstiklal Ya Ölüm 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Ya İstiklal Ya Ölüm'ün 1. bölümünü trt.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


 


Ya İstiklal Ya Ölüm özeti

Ankara’da teyakkuz halindedir. İşgal güçlerinin İstanbul’da yaptıkları, Ankara’da bulunan Mustafa Kemal ve yanındakileri de birçok tedbir almaya itmektedir. İstanbul’daki Mebussan Meclisi’nin işgal güçlerince zorla kapatılması, Ankara’da meclis kurma fikrine daha da yardımcı olmuştur ve İstanbul’daki mebuslar zor koşullar altında Ankara’ya gitmeye çalışmaktadırlar.
İstanbul’un işgali halk arasında da huzursuzluğa neden olmuştur ve vatanseverler vatanı kurtarmak için çareler aramaya başlamıştır. Topkapılı Mehmet, Hüsamettin Bey, Ethem Pehlivan, Galip, Halide Edip başta olmak üzere, daha nice isimsiz kahramanın bu işgal karşısında tek bir düşüncesi vardır: “Ya İstiklal Ya Ölüm.”


Ya İstiklal Ya Ölüm oyuncuları

İlker Kızmaz - Mustafa Kemal Atatürk
Birkan Sokullu - Topkapılı Cambaz
Dolunay Soysert - Halide Edip Adıvar
Osman Sonant - Ali Fuat Paşa
Mehmet Özgür - Mehmet Akif Ersoy
Rıza Kocaoğlu - İhsan Pere
Hilmi Cem İntepe - Garip
Melis Sezen - Nazan
Umut Karadağ
Ushan Çakır
Altan Erkekli
Serkan Ercan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.