Yağmur Akdağ sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba

Yağmur Akdağ sosyal medyayı salladı! Instagram fotoğrafları bomba
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin hafta içi her gün binlerce kişi tarafından izleniyor. Dizide hizmetçi Nigar rolünü canlandıran Yağmur Akdağ, sosyal medyada da bir hayli aktif. Instagram hesabında paylaştığı her fotoğrafa binlerce etkileşim geliyor.

Hafta içi her gün izleyenleri soluksuz bırakan dizi Yemin ününü artırmayı sürdürüyor. Türkiye dışında da bir hayli popüler olan yapımın oyuncularına da ilgi büyük. Her ne kadar Özge Yağız ve Gökberk'in ön planda bulunduğu bir dizi olarak kabul edilse de Yemin'in diğer oyuncuları da sosyal meydada ses getiriyor. Onlardan biri de Yağmur Akdağ. Bu günlerde itiraf etmesi beklenen saldırı ile herkesin lgi odağı haline gelen güzel oyuncu hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgiler öğrenilmek isteniyor. Ayrıca Yağmur Akdağ Instagram hesabındaki fotoğraflarla da dikkat çekiyor.
 


Beğeni yağmuruna tuttular

Resmi Instagram hesabından gündelik hayattan karelerin yanısıra Yemin ve kariyerine yönelik fotoğraflar paylaşan Yağmur Akdağ, kardeşleri ile de birçok paylaşım yapıyor. 3 kız kardeşi bulunan güzel oyuncunun takipçileri ile de yakın bir ilişkisi bulunuyor. Akdağ son olarak dün kot ceketiyle paylaştığı fotoğraflarını takipçilerine sundu. Kendisine beğeni yağmuru vardı.

yağmur akdağ kimdir


Yağmur Akdağ Instagram hesabı

Güzel oyuncu kendine ait profilinde bin 150 kişiyi takip ediyor. Kendisini takio edenlerin sayısı ise 13 binden fazla. Eğer siz de Yağmur Akdağ'ı takip etmek isterseniz @yagmurakdag__ adresinden ulaşabilirsiniz.

yağmur akdağ fotoğrafları
 


Yağmur Akdağ kimdir?

Kanal 7 ekranlarının iddialı günlük dizisi Yemin dizisinde konağın hizmetlisi olarak görev yapan Nigar karakterine hayat veren oyuncu Yağmur Akdağ. Tiyatro oyuncusu olan güzel oyuncunun ilk rol aldığı dizi Yemin dizisidir İlk defa kamera karşısına çıkan Akdağ, son olarak “Matmazel Julie” adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Tiyatro oyunlarıyla bilinen güzel oyuncu, Moda Tasarım Bölümü mezunudur. “L’oreal” reklamlarında oynamıştır. Güzel oyuncu İstanbulludur. 5 Haziran 1990 doğumlu olan oyuncu, üniversite eğitimini yurt dışında almıştır. Uzun yıllar yurt dışında yaşayan oyuncu 2015 yılında İstanbul’a gelmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.