Yaralı Kalbim 62. Bölüm 7 Nisan Çarşamba izle | Yaralı Kalbim 62. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 62. Bölüm 7 Nisan Çarşamba izle | Yaralı Kalbim 62. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 62. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 62. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 62. bölüm özeti

Geet Maan ile konuştuklarını hatırlayıp gülümsüyordur. Maan Geet’e baba olma isteğinden bahsetmiştir. Geet yatakta o kadar hayallere dalar ki en sonunda yataktan düşme noktasına gelir. Dev ise sürekli Nandini ile geçirdiği zamanları düşünüp oda hülyalara dalar. Sonra Nandini’ye aşık olduğuna karar verir. Dev’in hayalleri kısa sürer. Çükü hizmetçi kız gelip Nnadini’ye görücülerin geleceğini haber verir.

Nandini ise bu haberi annesinden almış ve karşı çıkmıştır. Evlenmek için kendini hazır i-hissetmediğini söyler. Annesi de bu lafları kabul edecek bir kadın değildir. Geet olaya müdahale edip Nandi’ninin içini rahatlatır ve Nandini görüşmeyi kabul eder.

Dev de dalgın dalgın dolaşır. Sonunda Maan’ın yanına kadar gelir. Maan Dev’e neyi olduğunu sorsa da Dev gerçeği kimseye açıklama niyetinde değildir. Görücüler gelir ve aileler kaynaşmaya başlar. Maan’ın dikkatini Dev’in bakışları çeker. Maan neler olduğunu hala anlayamaz. Nandini ve damat dışarı çıkıp tanışmak için sohbet ederler. Nandini’nin içi birazcık ılımaya başlar.

Maan da fırsattan istifade Geet’in peşinden mutfağa gider ve onu rahat bırakmaz. Dev de damat adayını yakalar ve olumlu düşündüğünü öğrenir. Dev’in hayalleri bir kez daha yıkılır. Nadini’yi kötülemeye başlar. Dev’in konuştuklarını Geet duyar Dev’in neden böyle saçmaladığını anlayamamış ve ona hesap sormaya kalkar. Dev’in Nandini’den hoşlandığını ilk Geet öğrenir. Geet ise işlerin giderek karmaşık bir hal alacağını düşünmeye başlar. Geet durumu düzeltmek için damat adayıyla konuşur ve eşinin ona şaka yaptığını söyler.

Damat gelip herkese kararının olumlu olduğunu söyler. Nandini’nin de fikri olumludur ve aileler bu durumu sevinçle karşılar. Dev’in hayalleri böylece suya düşmüş olur. DDayıiçkisini de alıp Dev’in yanına gelir. Dev içtikçe Nandini’yi odasında görür. Dev’in bu halini Maan görür. Nandini’den hoşlandığını öğrenip kardeşine teselli verir ve ona sarılır.

Geet odasndayken Maan ile evlilik fotoğrafına bakar. O sırada odaya Nandini gelir ve Geet telaşlanıp bardağı yere devirir. Cam kırıklarını toplamaya çalışırken elini keser. Evde Geet elini kesti diye küçük çalı bir kargaşa hakim olur. Nandini odayı toparlarken fotoğrafı görüp şok olur. Geet Balwant ile evliyse Maan kim diye düşünür. Kafalar bir hayli karışır. Odaya Dev ve Geet gelir. Nandini hemen gerçekleri öğrenmek ister. Geet ona durumu anlatır. Nandini ise ailesinin ona çok düşkün olduğunu ve ailesini kandırdığı için kızar. Sonra Maan da gelir ve oda durumu izah etmeye çalışır. Dedektif dayı konuşulanları kameraya çeker . O kadar güzel çekmiştir ki bütün açılardan herkesi almıştır. Bu videoyu teyze ve Tej izler. Şimdi tüm gerçekler açığa çıktı. Geet herkesten özür dilese de teyze herkesi evden kovar.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.