Yaralı Kalbim 65. Bölüm 10 Nisan Cumartesi izle | Yaralı Kalbim 65. bölüm özeti ve fragmanı

Yaralı Kalbim 65. Bölüm 10 Nisan Cumartesi izle | Yaralı Kalbim 65. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin yayınladığı Hint dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Yaralı Kalbim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Yaşanan olayları ile herkesi ekran karşısına kiltleyen yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Günlük dizi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yaralı Kalbim 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İzleyicilerinin karşısına her yayın döneminde yeni bir Hint dizisi daha çıkaran Kanal 7'nin son yapımı Yaralı Kalbim oldu. Hindistan'da uzun süre milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin Türkiye'deki macerası da seyircileri ekran karşısına kilitleyecek. 8 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlayan yapım için araştırmalar yapılıyor ve bir sonraki bölümde neler yaşanacağı konusunda bilgiler edinilmek isteniyor. Haftanın 7 günü televizyondaki yerini alan dizinin bir sonraki bölümünde hangi olaylar olacak? Yaralı Kalbim 65. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yaralı Kalbim 65. bölüm özeti

Lucky’i Piretto için güreşmiş ve kazanmıştı. Annesinin baskılarına rağmen de herkese Pretto ile evlenmek istediğini söylemiştir. Geet ise annesinin rızasını almadan bu evliliğin doğru olmadığı vurgular. Kendisi çok bildiği için zaten aylardır evlilik hayatı yaşayamadı. 

Yaralı Kalbim 65.bölümde Lucky annesinin yanına gelmiş ondan özür dileyip çok çalışacağını kendini değiştirmek için gayret sarf edeceğini söyler. Kadın düşmanı gelmiş gibi ağzı yüzü sirke satar. Turşu suratlılık yapıp oğluna dönüp bakmaz.

Geet ve Maan cephesi ise hangi ara hangi nedenden gene araları bozuldu orayı kaçırdık. Yine uzaktan bakmalar laf sokmalar vs. devam ediyor. Artık çok da ilişkileri ilgimizi çekmiyor. Tam bir sağlıksız ilişki modeli. İkide bir küsmek nedir?

Dev ise Nandini meselesini düşünüp avluya çıkmış kendi kendine mırıldanıyordur. Nandini de çamaşır toplamaya çıkmış Dev’e burada ne aradığını sorar. Nandini eskisi gibi Dev’e tavırlı değil aksine kendisini çok güldürdüğünü söyler.

Teyze, Tej gelene kadar idare etmesi bir kaç işi Nandini’ye verir. O sırada Lucky gelip tüm işleri hallettiğini haber verir. Lucky yavaş yavaş göze girmeye başlamıştır. Nandini’ye Daman’dan telefon gelir. Annesi birlikte dışarı çıkmalarına izin verir.

Daman ve Nandini buluşmuşlardır. Dev yine yanlarında biter. Amacı Daman’ın yalanlarını ortaya çıkarmaktır. Sorduğu dorularla onu köşeye sıkıştırmaya çalışır. O sırada yanlarına bir kadın gelir ve Daman’ın yalancı bir sahtekar olduğunu anlatır. Yani bir nevi zamanında Dev’in yaptığını Nandini’ye yapmayı amaçlayan biri vardır. Nandini gözyaşlarına hakim olamaz. Ağlayarak evin yolunu tutar.

Bu arada Teyze evdeki her olan biten meseleyi Maan’a bağlar. Geet teyzesine Maan’ı yanlış şeyler yapmadığını savunsa da ağzının payını alır. Maan da artık dönmeye karar vermiştir. Geet Maan’ın döneceğini duyunca salya sümük ağlamaya başlar. Yani adam Geet hayatına girdiğinden beridir koskoca şirketi home ofisten yürütüyor. Durmadan Home ofis bir yerlere taşıyıp durması da cabası.

Nandini gözyaşları içinde eve girince annesi telaşlanıp neler oluyor diye sorar. Kız ağlamaktan konuşamaz ve Dev olan biten her şeyi anlatır. Teyze ise iki günlük tanıdığı damadına o çok iyi birisiydi diye karşılık verir. Onlar böyle konuşurken erkek tarafı suç bastırarak içeri girer. Daman her şeyi kanıtlayacağını söyleyip gider. Bir vakit sonra restoranda ki kadını da alıp gelmiştir. Kadın Daman’ı hiç görmediğini tanımadığını Dev’den para aldığını söyleyip suçu Dev’e atar. Kimse de sormaz madem tanımıyorsun bu kadını nereden buldun? diye. Biraz daha suç bastırıp Daman evliliği gözden geçireceğim deyip giderler.

Kız tarafının etekleri tutuşur. Aman yarabbi erkek tarafı evliliği gözden geçireceğiz deyip gitmiştir. Dünyanın sonu …. Teyze durup durup yine Maan’a hakaret etmeye başlar. Tüm belaların onun yüzünden geldiğini savunur.

Geet teyzenin yine Maan hakkında konuşmalarını duyar. Gidip erkek tarafına yalvaracağını söyler. Bunların duyan Geet gene burnunu sokup erkek tarafıyla kendisi konuşma yapmaya gider. Neyse ki bu sefer eline yüzüne bulaştırmaz da gittiğinde Daman’ın gerçek yüzüyle karşılaşır. Daman o kadına sarılıyordur.

Maan ise evi terk ediyordur. Geet’in onu uğurlamaya gelmemesine şaşırır. Geet neyse ki gitmeden yetişir ve ona gördüklerini anlatır. Kahraman Maan yine işi gücü bir kenara bırakır ve Nandini’yi Daman’dan kurtarma operasyonuna girişirler.

Maan evdeki ipi kopartır ve tapuyu teyzeye verir. Esip gürleyen ortalığı yıkan gururlu teyze tapuyu şak diye alır. Maan ise Nandini’nin düğününe kadar kalmak istediğini söyler. Tej’de bu nazik konuşma karşısında annesine kabul etmeleri gerektiğini söyler.


Yaralı Kalbim konusu

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir Hint dizisi izleyicisiyle buluşuyor. Hindistan’da yayınlandığı dönemde geniş kitlelere ulaşan Geet Hui Sabse Parayi dizisi Kanal 7’de ‘Yaralı Kalbim’ adıyla ekrana geliyor. İstemediği bir evlilik yapan Geet ve ağabeyinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkı Yaralı Kalbim’de… Baş rollerinde güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Drashti Dhami ile yakışıklı oyuncu Gurmeet Chaudhary’in yer aldığı Geet Hui Sabse Parayi, Yaralı Kalbim adıyla Kanal 7 izleyicisinin karşısına çıkıyor. Hindistan’da geniş bir kitleye hitap eden ve Türkiye’de de birçok hayranı olan dizi, her gün heyecan dolu bölümleriyle sevenleriyle buluşuyor. Tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatan dizide heyecan ve tempo hiç düşmüyor. Genç ve güzeller güzeli Geet, Handa ailesine mensup masum bir köylü kızıdır. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Bu karar Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana’la evlendirmektir. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için onunla evlenir. Evliliklerinin ertesi günü hava alanında kocası tarafından terk edilen Geet, köyüne döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu hayata bağlar. Geet ve Mann arasında oluşan büyük aşk onları nerelere sürükleyecek? Geet, Mann’in gerçek kimliğini öğrenince ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası Yaralı Kalbim ile ekrana taşınıyor.


 

Yaralı Kalbim oyuncuları

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Yaralı Kalbim'in kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais ve Tanushree Kaushal bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.