Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 14 Haziran final bölümü

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 14 Haziran final bölümü
TV8 ekranlarının lezzet kokan yarışması Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kalıyor. Levent Canses'in yarışacağı günün ardından birinci belli olacak. Peki Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı?

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla hafta içi her gün 15.45'te yayınlanan Yemekteyiz'de bir haftanın daha sonuna geldik. Birbirinden iddialı yarışmacılar eğlenceli ancak bir o kadar gergin dört günü geride bıraktı ve final heyecanı yaşanmaya başlandı. Puanların birbirine yakın olduğu haftada sonucu Onur Bey belirleyecek. Vereceği puan kritik önem taşıyan Büyüktopçu bakalım kimi lider ilan edecek. Sevenlerinin büyük bir ilgiyle izlediği Yemekteyiz'de 14 Haziran Cuma günü kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? İşte detaylar...

Yemekteyiz'de bu hafta kimler yarıştı?
Yemek marifetlerinin ekrana taşındığı yarışmada bu hafta sırasıyla Burak Şahingil, Sibel Özkan, Emine Solmaz ve Barış Dönmez yarıştı. Bugün ise Serpil Uzunçavdar performansını sergileyecek. Cuma günü dengeleri değiştiren çok isim oldu ve bunun en yakın örneğini geçtiğimiz haftalarda Çiğdem Gündüzbey Üregen ile gördük. Onur Bey'in Pakize Bıyıklı'dan kırdığı 1 puanla kendisi yarışmayı kazanmıştı.

serpil uzunçavdar instagram

SERPİL UZUNÇAVDAR YEMEKTEYİZ

BARIŞ DÖNMEZ YEMEKTEYİZ

EMİNE SOLMAZ YEMEKTEYİZ

YEMEKTEYİZ SİBEL ÖZKAN

yemekteyiz burak şahingil kimdir

Yemekteyiz Burak Şahingil Instagram

Yemekteyiz'de kim birinci oldu ve 10 bin lira kazandı? 14 Haziran Cuma
10-14 Haziran haftasında ekranlara taşınan Yemekteyiz'de beş yarışmacı kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. TV8 ekranlarından yayınlanan yarışmada kimin birinci olduğu merak edilerek soruluyor. Sonuç haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.