Yemekteyiz Özge Bilici Esen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Yemekteyiz Özge Bilici Esen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının 17-21 Haziran yarışmacıları merak edilerek araştırılıyor. Onlardan biri de Özge Bilici. Özge Hanım'ın performansı belirleyici rol oynayacak. Peki Özge Bilici kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde.

Türkiye'nin lezzet programlarından biri olan Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başladı. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu yarışmanın 17-21 Haziran yarışmacıları da belli oldu. Birbirinden neşeli, gergin ve tat dolu anların yaşanacağı programda yarışacak isimlerden biri de Özge Bilici Esen. Güzel yarışmacı hakkında şimdiden araştırmalar başladı. Özge Bilici Esen kimdir? sorusunun cevabı öğrenilmek isteniyor.
 


Özge Bilici Esen kimdir?

Aslen Amasyalı olan Özge Bilici Esen 31 yaşında. 9 yıllık evli ve 2 oğlu var. Yarışmaya eğlenmek maksadıyla katılmış. Kendisini dobra ve bir o kadar da eğlenceli biri olarak tanımlıyor.


Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

yemekteyiz kübra dirikol instagram

özge Bilici esen instagram

yemekteyiz özge bilici kimdir

yemekteyiz büşra töre kimdir

yemekteyiz kübra dirikol

yemekteyiz çağatay bostancı kimdir

çağatay bostancı instagram

yemekteyiz seyithan başkan


Özge Bilici Esen'in menüsünde ne vardı? Hangi yemeği yaptı?

Özge Bilici Esen Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.
 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.