Yemekteyiz Pakize Baş televizyonda nişanlanmış!

Yemekteyiz Pakize Baş televizyonda nişanlanmış!
Bugün ekranlara gelen Yemekteyiz programında yarışan Pakize Baş'ın daha önce televizyon ekranlarında nişanlandığını biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından biri olan Pakize Baş, 10 Aralık Pazartesi günü marifetlerini sergiledi. Ağırladığı yarışmacılara hem sunumunu hem de yemeklerini beğendirmek için ter döken 44 yaşındaki Pakize Baş'ın kendindem emin tavırları ve özgüveni karşısında birçok kişiyi Yemekteyiz öncesinde televizyon tecrübesi olup olmadığını da sorgulamaya itti. Peki Pakize Baş'ın daha önce tüm Türkiye'nin gözü önünde nişanlandığını biliyor muydunuz? İşte Pakize Baş'ın daha önce çıktığı protgram.

Bugünkü menüsüyle gününü atlatan Pakize Baş artık jüri üyesi olacak ve puanlamaya katılacak. Baş'ın aşk dolu hayatında birden fazla evlilik yaptığı yayına konu olmuştu. Ordulu Pakize Baş bir de nişanlılık geçirmiş. Ancak bu nişanlılık Türkiye'nin en önemli kanalların birinde gerçekleşmiş. Uğur Arslan ve Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programında Dursun Bey ile nişanlanmış.

pakize baş evleneceksen gel

Pakize Baş Evleneceksen Gel videosu bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Güzel yarışmacının daha önce televizyonda yer alması bazı izleyiciler tarafından olumlu karşılanmazken Youtube'daki videolara da yorum yağdı.

pakize baş yemekteyiz

pakize baş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.