Yemekteyiz yarışmacısı Buket Demirtaş Instagram'ı salladı!

Yemekteyiz yarışmacısı Buket Demirtaş Instagram'ı salladı!
Yemekteyiz yarışmasında dün başlayan haftanın yarışmacılarından biri olan Buket Demirtaş sosyal medyada da adından söz ettiren biri. Tarifleri ve yemekleri ile önemli bir takipçiye sahip olan Buket Demirtaş'ın hayatına dair araştırmalar da yapılmaya başlandı.

Serap Gökçek, Sema Erdal, Levent Cangüleç ve Kübra Yasenur Aslan'ın yarıştığı haftanın son gün yarışmacısı olan Buket Demirtaş, güzelliği ile de dikkat çekti. Yemekteyiz'in başlamasıyla binlerce arama gerçekleştirilen ve hakkında bilgi öğrenilmek istenen Buket Hanım, gerçek hayatta da yemek işi ile uğraşıyor. Hazırladığı ürünleri sosyal medyada paylaşan ve satan Demirtaş'ın en büyük hayali ise kendi mekanını açmak.
 


Buket Demirtaş kimdir?

13 yıllık evli olan Buket Hanım iki kız çocuk sahibi. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mzunu. Sosyal medyada yemek hesabı işletiyor. En büyük hayali kendi kafesini açmak. Ayrıca roman ve biyografi yazarı. Doğa ve hayvan aşığı. Yeni lezzetler keşfetmek amacıyla dünyayı geziyor. Kitap en büyük tutkusu. Tarih, roman, biyografi ve her türden kitabı okuyor. Siyasetle bağı bulunmamasına rağmen dünyada söz sahibi olmanın yolunun tarımdan geçeceğini düşünerek tarım bakanı olmayı istiyor.

buket demirtaş


Buket Demirtaş Instagram hesabı

Sosyal medya hesabı merak edilen Buket Demirtaş, @birbuketlezzet profilinde hazırladığı yemekleri sergiliyor. Kendisine buradan ulaşabilir ve yemeklerini satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.