Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi

Yemin 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon başlama tarihi
Kanal 7'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin dizisi final bölümü ile karşımzıda olacak. Peki Yemin yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? İşte detyalar...

Şubat ayında yayınlanmaya başladığı bölümlerle Kanal 7 ekranlarının ve reyting sıralamalarının vazgeçilmez dizilerinden biri olmayı başaran Yemin, ikinci sezon için de yerini ayırttı. Büyük bir ilgi ile karşılaşan dizinin her bölümünde izleyici kitlesini daha da artırması yapımcılar ve kanal yöneticileri tarafından karşılıksız bırakılmadı ve yapım 2.sezon bölümleri ile de karşımızda olacak. Haber kuşağı ve büyük kanalların dizilerinin yayınlandığı saatlerde seyiricsiyle buluşan Yemin'in izleyici oranları da çok iyiydi. Günlük diziler konusunda adeta çığır açan Yemin'in 2. sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor.
 


Yemin 2. sezon olacak mı?

Oyuncu kadrosunda çok tanınan isimler bulundurmasa da kendisiyle büyüyen roller ve karakterler ortaya çıkan Yemin dizisinde yakalanan değerler ve reyting istatiklerinin ardından 2. sezonda da devam kararı alındı. Hatta şimdiden 3. sezon hayali de izleyiciler tarafından kuruluyor.

yemin 71. bölüm

yemin emir


Yemin sezon finali ne zaman?

Yaz aylarının gelmesiyle başlayan tatil serüvenlerinde bu hafta neredeyse tüm diziler tatile çıkıyor. Pazartesiden bu yana prime time kuşağında yayınlanan diziler final bölümleri ile ekran karşısına çıktı. Bayram olması sebebiyle de oyuncuların planlarının bulunması tarihi kesinleştirdi. Birçok dizi gibi Yemin de 31 Mayıs'ta yayınlanacak olan 70. bölümüyle birkaç aylığına veda edecek.


Yemin yeni sezon (2. sezon) ne zaman başlayacak?

Kanal 7 izleyicilerinin tutkuyla bağlandığı dizinin 71. bölümden itibaren başlayacak olan 2. sezonunun ne zaman ekranlara geleceği de merak konusu oldu ve araştırılmaya başlandı. Dizi seti ve ekibiyle birlikte oyuncuların diğer yapımlar gibi ağustos aında başlayıp eylülün 3. haftasında televizyona dönmesi bekleniyor. Eğer net bir tarih verilecekse 16 Eylül 2019 Pazartesi denilebilir.

özge yağız


Özge Yağız ve Gökberk Demirci Yemin'den ayrılacak mı?

Yemin dizisinin en çok tartışılan konularından biri de baş rol oyuncularının gelecekleri. Kanal 7'de küçük bütçeli projelerle ekrana gelen oyuncular daha sonra popüler dizilere transfer gerçekleştiriyor. Karamel Yapım bünyesinde bulunan Erkan Meriç ve Hazal Subaşı da Adını Sen Koy dizisinden ayrılmıştı. Yapım şirketi eğer oyuncularını elde tutmak ve izleyici kitlesini korumak istiyorsa iki ismi de şimdiden iyi bir kontratla elinde tutmalı. Zira dizi piyasası çok çetin ve yüksek ücretler sebebiyle birçok kadro değişimi yaşanabiliyor. Bu durum Yemin'i de etkileyebilir.

yağmur akdağ fotoğrafları

Yemin 70. bölüm özeti

Kanal 7’nin büyük ilgi gören yerli dizisi Yemin sezon finali bölümü 70. bölümüyle izle7.com’da. Yemin’in heyecan dolu sezon finalinde neler olacak? Emir’in kendisini aldattığını düşünen Reyhan’ın tek engeli Hikmet’e verdiği yemindir. Reyhan, gitmek ve kalmak arasında kalır. Emir’in kendisini aldattığını düşünen Reyhan’ın tek engeli Hikmet’e verdiği yemin olur. Ancak Hikmet’in olaya dâhil olmasıyla Reyhan, bir kararın eşiğine gelir. Emir’i bırakıp konaktan gidecek mi? Diğer yandan Kemal, birlikte gidecekleri seyahatin hazırlığındayken, Leyla’nın tuhaf hareketleri dikkatini çeker. Leyla, Talaz’a olan diyetini hapse girmekle mi, yoksa hayatıyla mı ödeyecek? Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

sıla türkoğlu fotoğrafları

yemin 70. bölüm izle

yemin 70. bölüm özet

yemin 70. bölüm fragman ve özeti

yemin 70. bölüm izle



yemin 70. bölüm izle

yemin 70. bölüm özeti ve fragmanı

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yemin emir

yemin 70. bölüm izle

yemin 70. bölüm özet ve fragmanı

yemin son bölüm izle

yemin son bölüm özet
 

YEMİNLİ BİR AŞKIN SÜRÜKLEYİCİ ÖYKÜSÜ

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

 



tuğgül küçükoğlu fotoğrafları


Yemin'in konusu
Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.  Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.  Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da evine giren davetsiz misafirle değişir.  Şirket ortağı ve başarılı bir avukat olan Kemal, 5 yaşındaki kızıyla yaşayan bekâr bir babadır. Tüm dünyasını biricik kızı Masal üzerine kuran genç adamın, en büyük yarası ise kızının sessizliğidir. 3 yıl önce annesinin evi terk etmesiyle içine kapanan Masal, o günden sonra bir daha hiç konuşmamıştır.  Kemal de o günden sonra bütün kadınlara kalbinin kapılarını kapatmıştır. Ta ki güzeller güzeli Leyla bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye kadar. Leyla’nın davetsiz misafirliği, Kemal ve Masal için bir mucizenin kapısını aralar. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

tuğgül küçükoğlu kimdir

Künye:  
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

yağmur akdağ kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör

sıla türkoğlu kimdir

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi

Özge Yağız kimdir
Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. Adını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum