Yemin Sıla Türkoğlu (Suna) kimdir kaç yaşında nereli Instagram hesabı

Yemin Sıla Türkoğlu (Suna) kimdir kaç yaşında nereli Instagram hesabı
Yemin dizisinin başarılı oyuncularından Sıla Türkoğlu hakkında bilgiler öğrenilmek isteniyor. Suna karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıla Türkoğlu fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde.

Kanal 7'de hafta içi her gün yayınlanan Yemin dizisi televizyon izleyicilerini ekran başına kilitliyor. Güçlü senaryosu ve oyuncu kadrosuyla  50. bölümü geride bırakmaya hazırlanan dizide Suna karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun kim olduğu konusunda araştırmalar var. Peki Sıla Türkoğlu (Suna) kimdir kaç yaşında nereli Instagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu kimdir?
Genç oyuncu Sıla Türkoğlu Ağlama Anne dizisinde Alev karakterinin gençliğine başarı ile hayat vermiş ve Yemin dizisi oyuncu kadrosunda yer almaya hak kazanmıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra oyuncu olmak istediği için Tunay Menajerliğe başvuru yapan güzel ve yetenekli oyuncu Sıla Türkoğlu geleceğin başrol oyuncuları arasında gösterilmektedir. Sıla Türkoğlu aslen İzmirlidir ve İzmir’de hayatına devam etmektedir. Aldığımı duyumlara göre Sıla Türkoğlu Ankara Üniversitesine yerleşmiştir.

sıla türkoğlu fotoğrafları



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.