Yemin DNA sonucu 174. bölüm | Gülsüm Reyhan'ın kardeşi mi?

Yemin DNA sonucu 174. bölüm | Gülsüm Reyhan'ın kardeşi mi?
Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'de büyük bir heyecan var. Kısa bi süre önce kardeşi Gülsüm'ü bulan Reyhan'ın hayatını değiştirebilecek DNA testi. Cavidan'ın talep ettiği test yapıldı ve sonuç beklenmeye başlandı. Gülsüm, Reyhan'ın kardeşi mi? İşte detaylar...

Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. İzleyicile yine dopdolu bir bölümü izlemenin sevincini yaşadı ve yarını beklemeye başladı. Bugününün en çok konuşulan olayı elbette Reyhan ile kardeşi olduğunu düşündüğü Gülsüm arasındaki bağın ispatlanabilmesi için yapılmasına karar verilen DNA testi oldu. Olay, Nigar'ın Melike'ye dedikodu yaparken Reyhan ve Gülsüm'ü benzetememesinden alevlendi. Konuşmaları duyan Cavidan bunu Emir ve Reyhan'a söyledi. DNA testi talep etti. Ancak bunu Gülsüm'ü incitmeden yapmak gerekiyordu. Bilindiği üzere DNA testi için ufak bir parça dahi yetiyor. Yemin izleyicileri 174. bölümde DNA testi sonucunu ve Gülsüm ile Reyhan'ın kardeş olup olmadığını araştırmaya başladı. Detaylar bu sayfada.

Yemin'de Gülsüm Reyhan'ın kardeşi mi?
Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile önemli izlenme oranları elde eden Yemin, prime time kuşağında da kendisinden çok daha popüler kanalda izleyicilerin karşısına çıkan yapımları geride bırakmayı başarıyor. Yarın yayınlanacak olan bölümde Gülsüm ve Reyhan için kritik kararı Emir okuyacak. Yeni bölüm fragmanında masa etrafında toplanan konak halkı Emir'in ağzından çıkacak olan sonuca bakmaktadır. Bu bölüm elbette yayınlanmadı ancak tahminler var. Gülsüm karakterini canlandıran Hilal Anay dizi kadrosuna dahil edildi. Günlük dizi olan Yemin'i kısır döngüden kurtarmak için ek bir karakter olarak katıldı. Bu da yapımda kalıcı olduğu anlamına geliyor. Bu sebeple Gülsüm'ün Reyhan'ın kardeşi olacağını söylemek zor değil.

yemin emir

Kemal ve Narin boşanacak mı?
Birbirinden zor anlar yaşayan Kemal ve Narin, Erhan'ın hayatlarına girmesiyle birlikte çok daha can sıkıcı bir döneme tanıklık edecekler. Aynur'u da kendisine koz olarak kullanan Erhan'ın planları bitmeyecektir. O da tıpkı Gülsüm gibi yeni bir karakter. Kemal öfkeden adeta çıldırır ve Narin'e neden geçmişi sakladığını hiç olmadığı kadar sert bir tavırla sorar. Hepsi ve daha fazlası yarın saat 20:00'de Kanal 7 ekranlarında olacak.

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları

özge yağız

yağmur akdağ fotoğrafları

sıla türkoğlu fotoğrafları

tuğgül küçükoğlu kimdir

yağmur akdağ kimdir





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.