Yemin Özlem kimdir? Öyküm Atmaca kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, oynadığı diziler ve Instagram hesabı

Yemin Özlem kimdir? Öyküm Atmaca kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, oynadığı diziler ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen hafta sonu dizilerinden biri olan Yemin'de 326. bölüm heyecanı yaşanıyor. Bugün bir hafta daha sona erecek. Dizide bir süredir rol alan ve kızıl saçlarıyla ilgi odağı haline gelen Özlem'in kim olduğu konusunda araştırmalar yapılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Yemin Özlem kimdir? Öyküm Atmaca kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, oynadığı diziler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği Yemin, hikayesi ile birlikte izleyicilerin ilgi gösterdiği bir dizi olmayı sürdürüyor. Emir ve Feride'nin Ümit ile birlikte bitme noktasına gelen ilişkilerinde yaşananların ele alınmaya başlandığı senaryoya güzel bir isim dahil edildi ve birkaç haftadır da kendisi ekranlarda seyircilerin karşısına çıkıyor. Ümit'in kardeşi rolünü oynayan Özlem hakkında dizi takipçileri binlerce araştırma ve sorgulama yapıyor. Kızıl saçlarıyla bir anda dikkatleri üzerinde toplamayı başaran güzel oyuncunun yaşamına dair araştırmalar gerçekleşiyor. Peki, Yemin Öyküm kimdir? Öyküm Atmaca kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, oynadığı diziler ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yemin Özlem kimdir?

Tarhun ailesinin nikahı Emir yüzünden bozulmuş ve Feride gelinliği ile ortada kalmıştı. Bu sürecin ardından da teyzesi Emine Almanya'dan gelerek yeğeninin evlenmediğini öğrendiği anda Ümit'i konağa gönderip Feride ile evlenmesini istediğini söyledi. Ümit'in kardeşi rolünü oynayacak olan Özlem ise söz konusu evlilik hazırlıklarında Feride'ye yardım edecek ve Songül'le birlikte sık sık görüşecek ancak bir de bomba var. Emir'e karşı beslediği duygularla birlikte yapacakları merak konusudur.

 

öyküm atmaca yemin özlem


Öyküm Atmaca kimdir?

Yemin dizisi bugüne kadar birçok ismi televizyon ekranlarına kazandırdı. Gökberk Demirci ve Özge Yağız bunların en önemlileri arasında. Öyküm Atmaca'nın da bu konuda örnek olması bekleniyor. Daha önce Maraşlı dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan güzel oyuncu şimdilerde ise Kanal 7'de izleyicilerin karşısında. Kendisi hakkında pek bir bilgi yokj. Kocaeli Üniversitesi'nden mezun olan Atmaca Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okudu ve oyunculuk eğitimi aldı.

öyküm atmaca yemin özlem


Özlem Atmaca Instagram hesabı

Ekranların yeni yüzü olan Öyküm Atmaca'nın Instagram hesabının olup olmadığını merak edenler araştırmalarda bulunuyor. Kendisinin bir profili var ancak çok fazla fotoğrafı bulunmuyor. Hesabında da çok az takipçisi var. Güzel oyuncuyu @oykumatmaca adresinden takip edebilirsiniz.

öyküm atmaca yemin özlem

öyküm atmaca yemin özlem

öyküm atmaca yemin özlem

öyküm atmaca yemin özlem

öyküm atmaca yemin özlem

öyküm atmaca yemin özlem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.