Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız Instagram'ı salladı

Yemin'in Reyhan'ı Özge Yağız Instagram'ı salladı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'in baş rol oyuncusu Özge Yağız sosyal medyada da bir hayli ünlü. Güzel oyuncunun Instagram'da yayınladığı her fotoğrafa binlerce beğeni geliyor.

Akşam saatlerinde ekranlara gelen özet ve yeni bölümleriyle heyecan fırtınasına sahne olan Yemin'de en önemli karakterlerden biri şüphesiz Reyhan. Baygın bakışları, duygu dolu kalbi ve merhametli yüreği ile sevilse de bazen izleyicileri çıldırtabiliyor. Özellikle sessiz kalışı ile tepki toplayan Reyhan'ın binlerce takipçisi bulunuyor. Özge Yağız Instagram'da her paylaştığı fotoğrafla etkileşim yağmuruna tutuluyor.
 


Özge Yağız Instagram hesabı

Güzel oyuncu son olarak 3 gün önce çay içerken bir fotoğrafını paylaştı. Hesabında 59 gönderi bulunmasına rağmen dizinin sağladığı popülerlikle 273 bin kişinin takip ettiği Yağız'a 75 bin beğeni ve 2 bin 100 civarında yorum geldi. Emir ile aşklarını yeniden yaşamaları için mesajlar yazılan başarılı oyuncunun takipçi sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

özge yağız


Özge Yağız kimdir?

Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan ÖÖzge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. ADını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin Reyhan karakteriyle ekranlara gelecektir. Özge Yağız'ın sevgilisi olmadığı biliniyor. Henüz kimseyle yakalanmadı ve sessiz sedasız bir hayat sürmektedir. Şimdi ise Kanal 7 ekranlarında Yemin adlı dizide Reyhan karakterini canlandırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.