Zemheri 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tutar mı çok izlendi mi

Zemheri 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tutar mı çok izlendi mi
Çarşamba akşamlarına yepyeni bir renk geliyor. SHOW TV'de çarşamba günü yayınlanmaya başlayan Zemheri, binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki Zemheri 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi, tutar mı? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına merhaba dedi. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz ve Caner Cindoruk'un baş rollerinde bulunduğu Zemheri, ilk bölümü ile izleyicisnin karşısına çıktı. Büyük bir beklenti ve bütçe ile çekilen dizinin ilerleyen haftalardaki performansı için 1. bölümü büyük önem taşıyor. Bu sebeple de birçok izleyici Zemheri 1. bölüm reyting sonuçları yazıp sıralamasını öğrenmek istiyor. Detaylar haberimizde.


Zemheri 1. bölüm reyting sonuçları

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Haber oluşturulduğunda dizi henüz yayınlanmadı. Bu sebeple sadece editör tahmini ile karşınızdayız. Sonuçlar belli olduktan sonra haberimizin altında oranları görebilirsiniz. Şimdi gelelim Zemheri'nin izlenme potansiyeline. Çarşamba akşamı futbol maratonu Türkiye Kupası maçı ile sürdü. Hatta bu sebeple ATV'de film de yayınlanmadı. Kanalda Rizespor ile Galatasaray'ın zorlu mücadelesi vardı. Milyonlarca Galatasaray'un ilgiyle seyrettiği maç, Zemheri'nin önüne geçebilir. Diğer yandan da Kanal D'nin reyting kozu Afili Aşk bulunuyor. Ayrıca FOX Ana Haber ve Müge Anlı ile Tatlı Sert de ciddi rakipler. Oyuncu kadrosu olarak harika bir ekibe sahip yapım ancak şu an mevcut yapımları geride bırakabilir mi soru işareti gibi görünüyor. Son dönemde de birçok dizi kısa sürede yayından kaldırıldı. Bakalım akıbeti nasıl olacak.
 

Zemheri


Zemheri konusu

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Zemheri’nin oyuncu kadrosunda Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, İlkin Tüfekçi, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi genç ve usta isimler buluşuyor.  Zemheri, izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet edecek!


Zemheri oyuncuları ve karakterleri

Ayça Ayşin Turan - Firuze
Alperen Duymaz - Ayaz
Caner Cindoruk - Ertan
Hazal Filiz Küçükköse - Berrak
Emir Çubukçu - Faruk
Nihal Koldaş - Safiye
Müfit Kayacan - Yaşar
lila Gürmen - İclal
Şebnem Dönmez - Mehveş
Zerrin Tekindor (Aliye)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.