Zemheri final tek parça full izle! Zemheri 10. bölüm izle

Zemheri final tek parça full izle! Zemheri 10. bölüm izle
Güçlü kadrosu ve senaryosuyla dizi dünyasını sallayan Zemheri 10. bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı yapım yine milyonlarca kişi tarafından seyredildi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Zemheri 10. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Zemheri'de final heyecanı yaşandı. Son bölümü izleyenler dizinin bitmesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Zemheri 10. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık.
 


Son bölümde neler yaşandı?

Firuze ve Ayaz, Ertan’ı cezasını çekmesi için cezaevine yollamışlarsa da onun intikam yemini ettiğinin henüz farkında değillerdir. İkisi de hala Ertan’ın öfkesinin hedefindedirler. Berrak, Ayaz’dan hala umutludur, onunla bir ömür hayali kurmaktadır. Ancak her şey beklemediği bir yöne akacaktır. Aliye ise sahip olduğu tapuyla birlikte hayaline kavuşmuş olsa da ailesi ve ev arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Ayaz ve Firuze, Ertan’ı hayatlarından çıkarıp yeni bir hayata koşmak için çabalarken yollarına çıkan engellerle yine mücadele etmek zorunda kalırlar. Acaba iki yıl öncesinde kalan mutluluk planlarını bu sefer gerçekleştirebilecekler midir?


Show TV Zemheri 10. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Zemheri final bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Zemheri'nin 10. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Zemheri 10. bölüm PUHU TV üzerinden de takip edilebiliyor.


Zemheri oyuncuları ve karakterleri

Ayça Ayşin Turan - Firuze
Alperen Duymaz - Ayaz
Caner Cindoruk - Ertan
hazal Filiz Küçükköse - Berrak
Emir Çubukçu - Faruk
Nihal Koldaş - Safiye
Müfit Kayacan - Yaşar
Aleyna Özgeçen - Elvan
Lila Gürmen - İclal
Şebnem Dönmez - Mehveş
Zerrin Tekindor - Aliye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.