Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Salı | Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Salı | Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural kaç puan aldı
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bugün de iki iddialı yarışmacıya daha konuk oluyor. Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural haftayı birinci bitirebilmek adına mücadele verecek. Peki Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural kaç puan aldı? 10 Eylül Salı puan tablosu haberimizde.

Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu yemek programında 15 bin lira heyecanı devam ediyor. İlk iki günün ardından bugün sıra Kader ve Meltem Tural gelin kaynanasına geldi. Birbirine bağlı gelin ve kayınvalidenin performansı merakla bekleniyor. Yapacakları yemekler ve alacakları puanlar da hafta için belirleyici olacak. Zuhal Topal'ın da katkıda bulunacağı puanın ardından neler yaşanacağı öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Salı puan durumu haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Salı Puıan Durumu

Beş gelin ve kaynananın iddialı bir şekilde yarıştığı Zuhal Topal'la Sofrada programının bugünkü yarışmacıları Kader Hanım ve Meltem Hanım'ın puanları merakla öğrenilmek isteniyor. Puan durumu belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Kader Tural ve kaynanası Meltem Tural kimdir

23 yaşında ve 1 yıllık evli. Meltem Hanım torun bekliyor. Kazanmak içinm mutfağa birlikte girecekler. 15 bin lira bizim hakkımız açıklaması yaptılar.
zuhal topal'la sofrada büşra topçu ve gülcan yaylakirazı

zuhal topal'la sofrada Neslihan Taşkal Kaya ve kaynanası Naciye Kaya

zuhal topal'la sofrada serap ecer ve kaynanası melek ecer

zuhal topal'la sofrada yağmur urlu ve ümbül urlu

zuhal topal'la sofrada kader tural ve kaynanası meltem tural


Kader Tural kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Kader Tural alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Kader Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

Kader Tural hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Kader Tural'ın yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Kader Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.