Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart yarışmacısı Çisem Kayadibi kimdir? Nereli ve kaç yaşında

Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart yarışmacısı Çisem Kayadibi kimdir? Nereli ve kaç yaşında
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan sonuncuları bugün hünerlerini sergileyecek ve ardından haftanın son puanlaması yapılacak. Bugünün gelini ise Çisem Kayadibi oldu. Güzelliği ile dikkat çeken genç gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart yarışmacısı Çisem Kayadibi kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde yer a

Türk ve dünya mutfağından yemekleri izleyicilerle buluşturarak eğlendiren ve sofraları şenlendiren Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftasının daha sonuna gelindi. Haftanın beş günü yayınlanan bölümleri ile adından söz ettiren yarışmada son gelin ve kayınvalide hünerlerini sergilemek adına mutfağa ve masaya geçerek performanslarını sergileyecek. Kendisine belirlediği menüyü 2.5 saatlik sürede hazırlamak zorunda olan Çisem Kayadibi hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mart yarışmacısı Çisem Kayadibi kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Çisem Kayadibi kimdir?

Bugün Zuhal Topal'la Sofrada'nın 570. bölümünde yarışarak 15 bin liralık ödül için Türkiye'nin karşısına çıkacak olan Çisem Kayadibi güzelliği ile dikkat çekiyor. İkinci evliliğini yaptı. Bir çocuk annesi. İlk evliliğinden bir çocuğu var. 4 ay önce ikinci evliliğini yaptı. Aslen Muğla Bodrumlu. Temizlik ve düzen takıntılı. Özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde halkla ilişkiler sorumlusu. Boyayı çok seviyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada Youtube izle

En çok izlenen yemek yaırşması olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün haftanın ikinci günü. Yarışacak olan gelinin elde edeceği puanlar şimdiden sabrısızlıkla bekleniyor. izleyiciler de programı izleyebildiği kadarıyla seyredip kaçırırsa Youtube'da araştırmalarda bulunuyor. Zuhal Topal'la Sofrada'nın her bölümü Youtube kanalına yüklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.