Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba Cemile Kırma kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba Cemile Kırma kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. 29 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 393. bölümde yarışacak isim Cemile Kırma ve kayınvalidesi Emine Kırma. İkili haftanın en çok puanını toplayarak birinci olmak istiyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba Cemile hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri ile ev hanımları ve genç kızları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da yine büyük bir heyecan yaşanacak. Gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesinde üçüncü gününe gelindi. Kübra Sağızlı ile başlayan maratonda dün ekranlara gelen isim Zuhal Akçelik'ti. Bugün ise hünerlerini sergileyecek isim Cemile Kırma. Özellikle kayınvalidesi ile dikkat çeken deneyimli gelinin performansı merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan Çarşamba Cemile Kırma hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...
 

Zuhal Topal'la Sofrada 393. bölüm fragmanı

Cemile Kırma ve kaynanası Emine Kırma'nın yarışacağı 29 Nisan Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada 393 bölüm fragmanı haberimize eklendı. Yeni bölüm yine dopdolu. Getirdiği düdüğü ile gelinlere tempo vereceğini ve zaman zaman da uyarı için çalacağını söyleyen Emine Kırma bugün de gelini için üfleyecek. Birinciliği hedefleyen ikili bugün ilgiyle izlenecek gibi görünüyor.

 

Kayınvalideler dikkat!

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.

zuhal topal'la sofrada emine kırma düdüklü kaynana
 

Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Cemile Kırma kimdir?
  • Cemile Kırma'nın menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Cemile Kırma kaç puan aldı?

zuhal topal'la sofrada cemile kırma

 

Cemile Kırma ve kayınvalidesi Emine kırma kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor.

Cemile Kırma (29 Nisan Çarşamba Yarışmacı Gelin)

  • 36 yaşında 
  • 17 yıllık evli
  • Bu haftanın en tecrübeli gelini
  • Dört çocuk annesi
  • Hatay gelini
  • İstanbul da ikamet ediyor



Emine Kırma (29 Nisan 2020 Yarışmacı Kaynana)

  • Kendisine Muhtar diyor
  • Mahallenin Muhtarı
  • Elindeki düdükle geldi
  • Mahallenin bakkalı
  • Bağcıların hızlı bakkalı

zuhal topal'la sofrada emine kırma
 


Emine Kırma menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde yarışacak olan Cemile Hanım elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Cemile Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek. Fragmanda ise kabak dolması ve çiğ köfte yaptığı görülüyor. Emine Hanım da ayranı çalkalıyor. Tam listeyi yarışma başladıktan sonra haberimizde görüntüleyebilirsiniz.

Cemile Kırma

zuhal topal'la sofrada emine cemile kırma

 

Cemile Kırma kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Yeni günde yarışacak olan Cemile Kırma'nın alacağı her puan büyük önem taşıyor. Pazartesi performansıyla karşımızda olan Kübra Korkmaz Sağızlı aldığı 25 puanla çok da iyi olmayan bir seviyede günü bitirdi. Ve zaten dün de elendi. Yarışmada 15 bin liraya veda eden ilk isim oldu. Zuhal Akçelik 29 puanla kendisini geçti ve liderliğe oturdu. Ancak geride kalan haftaya bakılınca bu puan barajı da geçişmeye müsait. Haftanın en tecrübeli gelinlerinden olan Cemile Hanım'ın alacağı puanları açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz.

Aysel Hanım: 3 puan

Gülsüm Hanım: 5 puan

Saadet Hanım: 6 puan

Gülden Hanım: 7 puan

Bugün yarışan Cemile Hanım kayınvalidelerden 21 puan aldı.

Zuhal Topal 7 puan verdi.

Toplamda 28 puan aldı.










HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.