Zuhal Topal’la Sofrada 7 Nisan Çarşamba puanları | Eda Truran kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Nisan Çarşamba puanları | Eda Truran kaç puan aldı?
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni haftanın heyecanı devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonda elde edilecek puanlar büyük önem taşıyor. Haftanın üçüncü gününde en iddialı kayınvalidelerden Sultan Hanım ve gelini Eda'nın mücadelesi herkesi ekran başına kilitleyecek. Yemekleri kadar sunumu, sofrayı hazır edişi ve tavırları belirleyici rol oynayacak güzel gelimin performansı merak konusu. Peki, Eda Turan kaç puan aldı? Zuhal To

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlarda 600 bölüme doğru giden lezzet yolculuğu bugün ikinci yarışmacıyla taçlanacak. İddialı kayınvalideler ve gelinlerin kıyasıya mücadelesinde bugün sıra geldi Eda Turan ve Sultan Turan'a. Kendilerine verilen sürede menülerini hazırlayacak ve ardından da kayınvalidelerin karşısında sınav verecek ikllinin bu haftaki kaderini Zuhal Topal belirleyecek. Cuma günü 15 bin lirayı kazanmak isteyen Gamzenur'un performansı kadar sunumu, masayı yetiştirip yetiştirememesi ve vereceği cevaplar en etkili konular olacak. Peki, Eda Turan kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 7 Nisan Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal’la Eda Turan'ın menüsü

Bugün yarışmada birincilik adına mutfakta hem haftanın yemeğini hem de menüsünü hazırlayacak olan genç yarışmacının hangi lezzetlerle birlikte jüri karşısına çıkacağı merak ediliyor. Yemeklerin tadı kadar yetiştirilmesi de çok önemli. Her an biraz daha stres olma imkanı bulunuyor. Gamzenur Hanım’ın yemekleri ve menüsü açıklandıktan sonra haberimizde yerini alacak.


Zuhal Topal’la Sofrada Eda Turan'ın puanları

7 Nisan Çarşamba günü yayınlanan 578. Bölümde yarışacak olan Eda Turan'ın alacağı puanlar çok kritik önem taşıyor. Hem kendisi hem de rakipleri için. Haftaya damga vurmak için iyi bir performans sergilemesi halinde morali artacak ve rakiplerine daha da zor anlar yaşatacak. Kendisinin aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.