Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı: İşte sınavı kazananlar

Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı: İşte sınavı kazananlar
Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı için yaptığı yazılı sınav sonuçları açıklandı.

NECDET OKTAY APAYDIN-Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden yer alan duyuruya göre sözleşmeli bilişim personeli olmak için yazılı sınava girenler sonuçlarını kariyer kapısı üzerinden öğrenebilecekler.

KİMLER BİLİŞİM PERSONELİ OLACAK?
“Emniyet Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan duyuru şu şekilde:

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı kapsamında gerçekleştirilen yazılı sınav sonuç bilgisine “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi-Kariyer Kapısı”(https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/)üzerinden E-Devlet şifreleri ile giriş yaparak ulaşabileceklerdir.

Yazılı sınava girmeye hak kazanamayan adaylar sonuç yayım tarihinden itibaren bu tarih dahil (3) iş günü içerisinde [email protected] mail adresi üzerinden gerekçeli olarak itirazda bulunabileceklerdir.

Yazılı sınav sonucu başarılı olan adaylar için gerçekleştirilecek sözlü sınav tarihi ve yeri bizzat ilgili adaylara ayrıca bildirilecektir.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.